Möt våra kunder

AceIQ tror på genuina samarbeten, där kundens behov styr lösningen. Varje kund och varje lösning är unik. För oss är det därför självklart att lägga ner mycket engagemang i utmaningarna, behoven och de tänka lösningarna – i samråd med er.

Priser och utmärkelser är goda betyg på att vi gör något bra. Men de bästa betygen är de kunderna själva ger, i feedback och goda ord om oss. Möt några av våra kunder och hör vad de har att säga. Ni står för behoven och utmaningarna – vi skapar lösningarna.

”Vi är inne i en stor förändringsfas på många plan där vi känner att Ivanti passar bra in. Deras produkter har blivit ett stort stöd och underlättat vårt arbete i IT-gruppen genom att det har blivit en förenkling i administrationen.”
Jan Fenning, Helsingborgs Hamn

Nyheter

Nutanix: Revolutionerar IT för framtiden

Välkommen till en värld där IT blir en enkel resurs och där innovation möter effektivitet. Nutanix, ledande inom hyperkonvergerad infrastruktur, har skapat en banbrytande plattform som förändrar hur företag tänker kring sina IT-behov.

Läs mer

Press Release – ROL Intelligent Office och AceIQ ingår partnerskap

ROL Intelligent Office och AceIQ har inlett ett partnerskap i syfte att tillsammans erbjuda lösningar som skapar en bättre arbetsplats och hjälper företag att bli mer attraktiva arbetsgivare.

Läs mer

AceIQ söker fler konsulter!

Vi söker ständigt efter kompetens och just nu behöver vi fler konsulter och hoppas på att just du som läser detta kan vara vår nya medarbetare. Vi fortsätter […]

Läs mer