Karriär

Vi drivs av high fives på jobbet

Är du nyfiken på att arbeta som konsult hos oss? AceIQ är en organisation som peppar, hejar på och ryggdunkar varandra. Vi firar våra framgångar och förstår att framgången kommer ur både kompetens och arbetsglädje. Hos oss handlar det om att ha kul på jobbet tillsammans med kunder, leverantörer och kollegor.

Vi utvidgar vår verksamhet konstant och letar ständigt efter nya förmågor till företaget för att kunna ta oss an alla uppdrag från kunder. Vi lägger ingen vikt vid vart du är bosatt. Arbetet är inte en plats och det som väger tyngst är din spetskompetens och ditt förhållningssätt.

AceIQ är en av få Citrix Platinum Plus Partners i Sverige, och vi tar ständigt fram nya lösningar som ligger i framkant. Bli en del av vårt team och var med på resan att göra fler arbetsplatser flexibla. Se vilka tjänster som är aktuella just nu.

Spontanansökan

Är du vår nästa stjärna? Vi gillar när människor gör oss uppmärksamma på att de finns, och att de har en kompetens som matchar oss. Ligg steget före och skicka in en spontansökan.

Skicka in ansökan
”Hos oss är teamkänslan grunden för all framgång. Genom att lyfta varandra höjer vi hela teamet. Att arbeta hos oss ska vara utmanande och utvecklande – men också glädjefullt. Jag vågar lova att vi erbjuder allt det hos oss.”
Håkan Andersson
CEO / Business Development MGR