Om oss

Experter på digital arkitektur

AceIQ är en av Sveriges främsta specialister inom digitala arbetsplatser. Vi ger er möjlighet att förenkla den tekniska vardagen för medarbetarna och skapa en mer effektiv och trivsam organisation. Vi hjälper till med rådgivning, analys, hälsokontroll, förstudier, teknisk design, implementering, installation, uppgradering, utbildning samt projektledning.

Två konsulter tänkte större
AceIQ grundades 2010 av Håkan Andersson och Max Lindqvist. Båda hade jobbat som konsulter för stora bolag tidigare, men insåg att de tillsammans tänkte större än lösningarna som fanns. De såg möjligheterna i vad Citrix plattform, kombinerat med deras kompetens och ambitioner, kunde åstadkomma. AceIQ såg dagens ljus. Idag, över 10 år senare, arbetar AceIQ fortfarande med att låta kundens behov styra lösningarna – inte tvärtom.

Utmärkelser

AceIQ har i många år varit en ledande leverantör i Sverige för Citrix-relaterade produkter. Sedan starten har innovation, mobilitet och effektiva lösningar varit vårt fokus. Med kundnöjdhet som vår främsta drivkraft har vi belönats med både utmärkelser och priser. Det är för oss ett bevis på att vi lyssnar in behov, skräddaryr och gör rätt saker för våra kunders verksamheter.

Most influencing partner

Priset tilldelas den Citrix Partner i Sverige som såväl visar på god kundnöjdhet som hög kompetens.

Nominering – Partner Innovation Award

Priset tilldelas den Citrix Partner i Sverige som såväl visar på god kundnöjdhet som hög kompetens.

AAA

Utmärkelsen tilldelas företag med utmärkt kreditvärdighet och positiv ekonomisk utveckling.

DI Gasell

Med stark tillväxt och god lönsamhet har vi tilldelats DI Gasell två år.

UC Nordiskt tillväxtcertifikat

Utmärkelsen betyder att AceIQ utmärkt sig som ett tillväxtföretag, vilket visar att vi är en affärspartner att växa med.

Crister Stjernfelt

Thord Wilkne

Håkan Andersson

Styrelsen

Styrelseorförande AceIQ: Crister Stjernfelt.
Crister Stjernfelt invaldes i styrelsen för AceIQ i januari 2013. Han var tidigare VD och koncernchef för IT-företaget WM-data. Crister Stjernfelt är delägare i bolaget.

Styrelseledamot AceIQ: Thord Wilkne.
Thord Wilkne invaldes i styrelsen för AceIQ i januari 2013. Han är en av grundarna till IT-företaget WM-data som såldes till Logica, numera CGI, 2006. Thord Wilkne är delägare i bolaget.

Styrelseledamot AceIQ: Håkan Andersson.
Håkan Andersson är en av grundarna samt delägare till AceIQ, där han idag är VD. Han arbetar främst med företagets affärsutveckling.

♥ Vi minns med värme vår tidigare styrelseledamot Max Lindqvist.

Bli kontaktad

    *Obligatoriskt