Om oss

Experter på digital arkitektur

AceIQ är en av Sveriges främsta specialister inom digitala arbetsplatser. Vi ger er möjlighet att förenkla den tekniska vardagen för medarbetarna och skapa en mer effektiv och trivsam organisation. Vi hjälper till med rådgivning, analys, hälsokontroll, förstudier, teknisk design, implementering, installation, uppgradering, utbildning samt projektledning.

Två konsulter tänkte större
AceIQ grundades 2010 av Håkan Andersson och Max Lindqvist. Båda hade jobbat som konsulter för stora bolag tidigare, men insåg att de tillsammans tänkte större än lösningarna som fanns. De såg möjligheterna i vad Citrix plattform, kombinerat med deras kompetens och ambitioner, kunde åstadkomma. AceIQ såg dagens ljus. Idag, över 10 år senare, arbetar AceIQ fortfarande med att låta kundens behov styra lösningarna – inte tvärtom.

Utmärkelser

AceIQ har i många år varit en ledande leverantör i Sverige för Citrix-relaterade produkter. Sedan starten har innovation, mobilitet och effektiva lösningar varit vårt fokus. Med kundnöjdhet som vår främsta drivkraft har vi belönats med både utmärkelser och priser. Det är för oss ett bevis på att vi lyssnar in behov, skräddaryr och gör rätt saker för våra kunders verksamheter.

DI Gasell

Med stark tillväxt och god lönsamhet har vi tilldelats DI Gasell två år.

Most influencing partner

Priset tilldelas den Citrix Partner i Sverige som såväl visar på god kundnöjdhet som hög kompetens.

Nominering – Partner Innovation Award

Priset tilldelas den Citrix Partner i världen som såväl visar på god kundnöjdhet som hög kompetens.

2:a plats – Partner Innovation Award

Priset tilldelas den Citrix Partner i världen som såväl visar på god kundnöjdhet som hög kompetens.

AAA

Utmärkelsen tilldelas företag med utmärkt kreditvärdighet och positiv ekonomisk utveckling.

UC Nordiskt tillväxtcertifikat

Utmärkelsen betyder att AceIQ utmärkt sig som ett tillväxtföretag, vilket visar att vi är en affärspartner att växa med.

Bli kontaktad

    *Obligatoriskt