AceIQ söker fler konsulter!

Vi söker ständigt efter kompetens och just nu behöver vi fler konsulter och hoppas på att just du som läser detta kan vara vår nya medarbetare. Vi fortsätter att växa med flera spännande uppdrag vilket också innebär att vi behöver förstärka vårt konsult-team.

Vi söker dig, konsult som har erfarenhet av att jobba med Citrix-miljöer. Du ska trivas med att möta, lyssna på kunder och jobba för att lösa deras behov. Det är självklart för dig att jaget och laget är lika viktiga, för att skapa hållbara och givande resultat. Du besitter kunskaper inom Citrix-produkter så som Citrix Virtual Apps & Desktops.

Ansök idag så kan vi lova dig en utvecklande och spännande arbetsmiljö med fantastiska medarbetare.

Nyheter

Nutanix: Revolutionerar IT för framtiden

Välkommen till en värld där IT blir en enkel resurs och där innovation möter effektivitet. Nutanix, ledande inom hyperkonvergerad infrastruktur, har skapat en banbrytande plattform som förändrar hur företag tänker kring sina IT-behov.

Läs mer

Press Release – ROL Intelligent Office och AceIQ ingår partnerskap

ROL Intelligent Office och AceIQ har inlett ett partnerskap i syfte att tillsammans erbjuda lösningar som skapar en bättre arbetsplats och hjälper företag att bli mer attraktiva arbetsgivare.

Läs mer

Vi åker på technical bootcamp i München!

Under nästa vecka, den 14-16 februari, åker delar av AceIQ till München för att vara med på IGEL Disrupt. Här är tanken att vi under tre dagar ska […]

Läs mer