Har ni råd att vara utan en bra säkerhetslösning? Vi tänker säkerhet i alla lösningar vi skapar. Vi skapar olika lösningar för autentisering av såväl användare som utrustning. Det gör vi med engångslösenord, smarta kort, RFID, certifikat m.m, ofta i kombination med en NetScaler-plattform. En påbyggnad med Single Sign On (SSO) gör att vi slipper underhålla flera behörighetssystem. När en av era medarbetare slutat kan vi omedelbart säkerställa att den inte kommer åt vare sig interna eller externa system.

Vi har möjlighet att skapa federationslösningar som låter er använda AD-inloggningen till både interna och externa system. Ni kan även låta de av era kunder, som behöver tillgång till era system, undvika en extra inloggning hos er då de redan är autentiserade i sina egna system.

Vad är Single Sign On (SSO)?

Single Sign On löser problematiken er organisation kan ha kring hanteringen av lösenord, och gör det på ett säkert och effektivt sätt. Lösningen lovar en lösenordssäkerhet som gör att användaren inte behöver komma ihåg flera olika lösenord. Det finns flera olika Single Sign On-lösningar som kan underlätta för er, så som fingeravtrycksläsare, smarta kort, proxcard och ansiktsigenkänning. Vi tar fram den lösning som passar er organisation bäst, så att ni ska kunna arbeta säkert och slippa lösenordsproblematik.)

IT-övervakning

Lägger ni idag mycket tid på felsökning? Våra system underlättar för er när det uppstår problem. En IT-övervakningslösning sparar er tid och det kommer i slutändan vara en kostnadseffektiv lösning.

AceIQ arbetar mycket med proaktiv IT-övervakning. Vi skapar en övervakningslösning som guidar er att hitta felen, eller till och med förutsäga och förhindra att de uppstår.

En övervakningslösning från AceIQ innehåller:

 • Information om var problemet i er miljö finns
 • Historik kring önskad tidpunkt av miljön
 • Minnesutnyttjande
 • Minnesläckage
 • Reaktiv övervakning – direktlarm när något inträffar via mail eller sms
 • Fördröjningar
 • Omsändningar
 • Rapportering

Bli kontaktad

  *Obligatoriskt

  Våra tjänster