Vad vi gör

Vi sparar er tid, pengar och huvudbry

AceIQ är en av Sveriges främsta specialister inom digitala arbetsplatser. Vi ger dig möjlighet att skapa en mer effektiv, enkel och trivsam organisation. Våra digitala lösningar gör att era interna och externa system blir så tidseffektiva som möjligt. Så att ni kan fokusera på det ni kan bäst. Teknik och krångel löser vi. Våra lösningar är enkla, smarta och kostnadseffektiva, och har hjälpt organisationer som Bahnhof, Region Skåne och Helsingborgs Hamn.

Vi hjälper till med bland annat rådgivning, analys, förstudier, teknisk design, implementering, installation, uppgradering, utbildning samt projektledning.

AceIQ

Låt era behov styra

Finns inte er lösning att hitta någonstans idag? Kanske vet ni vilka behov ni har men inte hur man löser dem? AceIQ har kompetensen och kunnandet att arbeta med samtliga Ivanti- och Citrix-produkter. Vi lyssnar in de behov som just er organisation har, och bygger sedan en lösning utifrån detta. Vi tänker större än lösningarna som redan finns. Låt oss visa dig hur.

Leverantörer

Alla våra IT-lösningar, tjänster och produkter tas fram utifrån kundens behov. Antingen utifrån en befintlig Citrix-lösning eller så uppfinner vi den åt dig.

Nyheter

Nutanix: Revolutionerar IT för framtiden

Välkommen till en värld där IT blir en enkel resurs och där innovation möter effektivitet. Nutanix, ledande inom hyperkonvergerad infrastruktur, har skapat en banbrytande plattform som förändrar hur företag tänker kring sina IT-behov.

Läs mer

Press Release – ROL Intelligent Office och AceIQ ingår partnerskap

ROL Intelligent Office och AceIQ har inlett ett partnerskap i syfte att tillsammans erbjuda lösningar som skapar en bättre arbetsplats och hjälper företag att bli mer attraktiva arbetsgivare.

Läs mer

AceIQ söker fler konsulter!

Vi söker ständigt efter kompetens och just nu behöver vi fler konsulter och hoppas på att just du som läser detta kan vara vår nya medarbetare. Vi fortsätter […]

Läs mer