Citrix Summit, 2016

Citrix Summit

I förra veckan åkte AceIQ tillsammans med distributören Commaxx till Las Vegas för Citrix partnerevent, Summit. Max Lindqvist, Vice VD inledde Las Vegas turen med två dagar innan Summit, för Citrix PTEC-konferens där han som endast en av tre i Sverige är utvald i. Sedan fortsatte veckan med aktiviteter på Citrix Summit för flera från AceIQ.

Varje år i januari månad anordnar Citrix sitt partnerevent i USA, några månader innan deras kundevent Synergy, för att presentera nyheter och förväntningar för året. AceIQ är alltid på plats med flera representanter då det är ett perfekt tillfälle för nätverkande och nyhetsuppdatering. Det som framgick under årets Summit, var att det blir en mycket större fokusering på kärnprodukterna inom Citrix! Med anledning av en förändringsprocess som inletts under förra året, så kommer mycket mer energi nu läggas på att förenkla för både oss som partner till Citrix, men också för våra kunder. Mer specifikt handlar det om att Citrix kommer satsa mer resurser på sina kärnprodukter; XenApp, XenDesktop, XenMobile, ShareFile, XenServer och NetScaler. De talades mer om GoTo-produkterna som kommer att separeras från Citrix, vilket tidigare aviserats. Den 11:e januari annonserades även att Accelerite köper upp Citrix produkterna, Cloud Platform respektive Cloud Portal Business Manager.

Citrix kommer också lägga ett stort fokus på Citrix Workspace Cloud, vilket är Citrix egna cloud-baserade lösning för Desktops och Applikationer som tjänst, respektive Enterprise Mobile Management (EMM) som tjänst. Gällande rent produktspecifika nyheter, så presenterades tydligare information kring XenApp 7.7, XenDesktop 7.7, Provisioning Server 7.7, XenMobile 10.3 under årets Citrix Summit.

AceIQ uppmärksammades under Summiten genom att vi skickat in ett case till Citrix Partner Innovation Awards med Helsingborgs Hamn och deras unika industridatorlösning!

Vill ni veta mer, så är vi nu rustade med ny information för att hjälpa er kunder på bästa sätt och erbjuda den expertis som ni efterfrågar. Vi ser framemot en Citrix Synergy som går av stapeln 24:e-26:e maj och då ännu en gång i Las Vegas. Vi är nästan fullbokade med intressanta personer för er att träffa, så försök nu att haffa några av våra sista platser på resan. För mer information titta in här eller kontakta Eva-Katrine Persson, 0760124226.

Citrix Summit 2

Nyheter

Nutanix: Revolutionerar IT för framtiden

Välkommen till en värld där IT blir en enkel resurs och där innovation möter effektivitet. Nutanix, ledande inom hyperkonvergerad infrastruktur, har skapat en banbrytande plattform som förändrar hur företag tänker kring sina IT-behov.

Läs mer

Press Release – ROL Intelligent Office och AceIQ ingår partnerskap

ROL Intelligent Office och AceIQ har inlett ett partnerskap i syfte att tillsammans erbjuda lösningar som skapar en bättre arbetsplats och hjälper företag att bli mer attraktiva arbetsgivare.

Läs mer

AceIQ söker fler konsulter!

Vi söker ständigt efter kompetens och just nu behöver vi fler konsulter och hoppas på att just du som läser detta kan vara vår nya medarbetare. Vi fortsätter […]

Läs mer