Stäng
Customer Portal
SV
ENG
 • Hem
 • SV
  ENG

  Citrix Synergy 2020 i Orlando

  Intresseanmälan för Citrix Synergy 2020.

  Vid eventuella frågor vänligen kontakta
  cajsa.gustavsson@aceiq.com

  Följ med AceIQ till Citrix Synergy i Orlando.

  Vill du följa med AceIQ till Citrix Synergy? I flera år har vi arrangerat gruppresor till den spännande och lärorika konferensen. Under våren 2020 bär det av till Orlando och vi hoppas få nöjet att uppleva resan tillsammans med er!

  Varför bör ni åka med på konferensen?

  Konferensen anordnas av Citrix för att utbilda er i de senaste nyheterna från dem själva och flera andra leverantörer. Det finns något för alla deltagare då konferensen erbjuder flera spår inom allt från affärs- och verksamhetsnytta till tekniska frågor.

  Citrix Synergy 2020 blir ett event fyllt med strategidiskussioner, kundreferenser och mycket mer,  där det enkelt går att sätta sig in i hur vi kan och bör skapa våra IT-leveranser på smarta och kostnadseffektiva sätt. Vi får också se många exempel på framgångshistorier då kunder som beskriver sin väg mot en effektivare arbetsmiljö delar med sig av sina berättelser.

  De flesta leverantörer som vill ha med framtidens IT-leverans att göra finns på plats. Nu har du möjligheten att följa med.

  Mer information kring Citrix Synergy hittar ni här!

  Om resan

  Datum:  19-21 maj 2020 i Orlando, Florida . Mer än 5,500 kunder, samarbetspartners och influencers från hela världen möts för teknisk utbildning, professionellt nätverkande och strategiska insikter i digital transformation på Citrix Synergy.