Citrix Innovation Award for Partners med Malux

I många år har vi på AceIQ varit en ledande leverantör i Sverige för Citrix relaterade produkter. Sedan start har innovation, mobilitet och effektiva lösningar stått i fokus. Tack vare detta har vi tillsammans med vår kund Malux åstadkommit en lösning utöver det vanliga. För detta har vi nu blivit en av tre finalister till Citrix Innovation Award for Partners.

– Det är första gången en Citrix Platinum Partner från Sverige är finalist till utmärkelsen. Detta visar verkligen på det innovativa tankesätt och den kompetens som finns i vår organisation, säger Håkan Andersson, VD AceIQ.

Vill du veta mer om lösningen vi möjliggjorde för Malux?
Klicka här för att läsa mer!

 

Vill du veta mer om nyheten eller AceIQ?
Kontakta då:


Håkan Andersson
VD

Nyheter

Nutanix: Revolutionerar IT för framtiden

Välkommen till en värld där IT blir en enkel resurs och där innovation möter effektivitet. Nutanix, ledande inom hyperkonvergerad infrastruktur, har skapat en banbrytande plattform som förändrar hur företag tänker kring sina IT-behov.

Läs mer

Press Release – ROL Intelligent Office och AceIQ ingår partnerskap

ROL Intelligent Office och AceIQ har inlett ett partnerskap i syfte att tillsammans erbjuda lösningar som skapar en bättre arbetsplats och hjälper företag att bli mer attraktiva arbetsgivare.

Läs mer

AceIQ söker fler konsulter!

Vi söker ständigt efter kompetens och just nu behöver vi fler konsulter och hoppas på att just du som läser detta kan vara vår nya medarbetare. Vi fortsätter […]

Läs mer