Vi välkomnar Peter Edlund till AceIQ

Vi kan nu med glädje även presentera Peter Edlund som nyaste tillskottet till AceIQ. Peter har arbetat tillsammans med Daniel Eriksson som vi presenterade i förra veckan hos ett av de största IT-bolagen i Sverige. Som alla nyanställda på AceIQ har vi låtit Peter få presentera sig själv.

Peter introducera dig själv:
Peter EdlundJag är uppväxt i Kungsgården, ett litet samhälle några mil väster om Gävle och har efter lite utsvävningar flyttat tillbaka dit när det var dags för hus och familj. Idag bor jag i Kungsgården i en alldeles för stor villa med mina två grabbar som är 14 och 17 år gamla men det är väl bra att det finns utrymme då alla deras kompisar och flickvänner, hälsar på ganska ofta. Jag är mycket intresserad av motorsport och framförallt motocross som jag har varit aktiv i under min uppväxt och det händer även idag att jag får för mig att åka några varv när äldsta grabben skall ut på banan.

Idag blir det dock för det mesta motocross framför TV’n eller som publik och lite lugnare motion som en promenad, cykling, löparrunda eller utförsåkning på skidor.

På gymnasiet utbildade jag mig inom El-tele, styr och regler men började direkt därefter inom konsultbranschen med IT så jag har hunnit med en hel del områden inom IT under mina verksamma år. Jag har jobbat med Citrix-produkter samt klient- och applikationsvirtualisering sedan tidigt 2000-tal och har på senare tid mest ägnat mig åt att vara inblandad i klient- och applikationsvirtualiserings projekt. Jag har även medverkat i mobilitetsprojekt hos kunder som delprojektledare men även som teknisk kompetens och tagit fram lösningar och design i projekten.

Vilken blir din roll på AceIQ?
Min roll på AceIQ blir Solutions Architect på Stockholmskontoret, vilket kommer bli en otroligt spännande roll där jag hoppas kunna tillfredsställa förväntningarna från AceIQ’s medarbetare och kunder.

Varför AceIQ?
Jag har ganska bra insikt i AceIQ’s utveckling genom åren då jag känner en av grundarna mycket väl och nu när det finns kontor i Stockholm med en passande och spännande anställning så var det ett ganska enkelt val att börja på AceIQ. Då jag idag kommer från ett stort bolag så sökte jag även drivet som finns inom mindre bolag och framförallt AceIQ, för att känna mig delaktig och kunna vara med att utveckla AceIQ och deras kunder. En till sak som var viktig för mig var AceIQ’s höga partnerstatus med Citrix eftersom mitt fokus varit på Citrix-produkter sedan lång tid tillbaka.

Vi tycker det är superroligt att Peter tog steget att börja på AceIQ och vi ser fram emot hur han ska utveckla vårt kontor i Stockholm tillsammans med er. Peter börjar den 1:e juni och han är varmt välkommen till AceIQ-gänget!

 

Nyheter

Nutanix: Revolutionerar IT för framtiden

Välkommen till en värld där IT blir en enkel resurs och där innovation möter effektivitet. Nutanix, ledande inom hyperkonvergerad infrastruktur, har skapat en banbrytande plattform som förändrar hur företag tänker kring sina IT-behov.

Läs mer

Press Release – ROL Intelligent Office och AceIQ ingår partnerskap

ROL Intelligent Office och AceIQ har inlett ett partnerskap i syfte att tillsammans erbjuda lösningar som skapar en bättre arbetsplats och hjälper företag att bli mer attraktiva arbetsgivare.

Läs mer

AceIQ söker fler konsulter!

Vi söker ständigt efter kompetens och just nu behöver vi fler konsulter och hoppas på att just du som läser detta kan vara vår nya medarbetare. Vi fortsätter […]

Läs mer