Två stycken från AceIQ har blivit invalda i Citrix PTEC, EMEA

PTEC (Partner Technical Expert Council) är ett NDA event som hålls två gånger per år, ett event där endast 40-45 deltagare deltar. Kravet som ställs på varje medlem är att du är Citrix Solutions Advisor med Elite program status. Marcus Andersson, Lösningsarkitekt på AceIQ samt Max Lindqvist, Chefsarkitekt på AceIQ har blivit invalda i PTEC.

Marcus är med i PTEC för Desktop samt Mobility och Max är med i Network. Att vara med i PTEC betyder att vi har möjligheten att influera och påverka Citrix i deras produktutveckling utifrån våra erfarenheter samt önskemål från den svenska marknaden. Att få två stycken från samma organisation och land är något som är mycket unikt.

Vi gratulerar Marcus Andersson och Max Lindqvist till deras medlemskap i PTEC, EMEA!

Nyheter

Nutanix: Revolutionerar IT för framtiden

Välkommen till en värld där IT blir en enkel resurs och där innovation möter effektivitet. Nutanix, ledande inom hyperkonvergerad infrastruktur, har skapat en banbrytande plattform som förändrar hur företag tänker kring sina IT-behov.

Läs mer

Press Release – ROL Intelligent Office och AceIQ ingår partnerskap

ROL Intelligent Office och AceIQ har inlett ett partnerskap i syfte att tillsammans erbjuda lösningar som skapar en bättre arbetsplats och hjälper företag att bli mer attraktiva arbetsgivare.

Läs mer

AceIQ söker fler konsulter!

Vi söker ständigt efter kompetens och just nu behöver vi fler konsulter och hoppas på att just du som läser detta kan vara vår nya medarbetare. Vi fortsätter […]

Läs mer