Vi ger er möjligheten att testa Nvidia Grid!

NVIDIA GRID™, är en virtualiserad GPU som levererar en snabb, interaktiv grafisk upplevelse för er organisation. Flera av dagens organisationer arbetar med olika typer av CAD-program, men de upplever problem med att arbeta med programmen utanför sin befintliga arbetsstation. Tillsammans med NVIDIA kan vi på AceIQ erbjuda er en flexibel arbetsstation i ett virtuellt skrivbord – du ska kunna arbeta på samma sätt som du gör på ditt kontor. Med vår hjälp kan du även arbeta i ditt program från en surfplatta eller en smartphone. Det låter bra, eller hur?

NVIDIA GRID™, verkar inom flera olika branscher så som hälso- och sjukvård, tillverkningsindustrin, olja & gas, myndigheter, utbildning, arkitektur, teknik och konstruktion. Alla dessa branscher har olika typer av utmaningar som NVIDIA tar sig an. På AceIQ kan vi erbjuda er en unik lösning med HDX 3D Pro, en lösning som har många fördelar från NVIDIA GRID™.

nvidia_testdrive_banner_300x250_AceIQAceIQ är rätt val för er, när det kommer till att få den bäst lämpade grafiska upplevelsen för er organisation: XenServer vGPU med NVIDIA GRID™ ger stöd åt XenDesktop HDX 3D Pro. Oavsett om ni supporterar arkitekter, ingenjörer, designers, grafiker eller anställda som behöver tillgång till 3D-datamodeller; erbjuder vi er en lösning som innehåller alla fördelar med säker fjärråtkomst utan att kompromissa grafisk noggrannhet eller användardensitet.

Nyheter

Nutanix: Revolutionerar IT för framtiden

Välkommen till en värld där IT blir en enkel resurs och där innovation möter effektivitet. Nutanix, ledande inom hyperkonvergerad infrastruktur, har skapat en banbrytande plattform som förändrar hur företag tänker kring sina IT-behov.

Läs mer

Press Release – ROL Intelligent Office och AceIQ ingår partnerskap

ROL Intelligent Office och AceIQ har inlett ett partnerskap i syfte att tillsammans erbjuda lösningar som skapar en bättre arbetsplats och hjälper företag att bli mer attraktiva arbetsgivare.

Läs mer

AceIQ söker fler konsulter!

Vi söker ständigt efter kompetens och just nu behöver vi fler konsulter och hoppas på att just du som läser detta kan vara vår nya medarbetare. Vi fortsätter […]

Läs mer