Stockholm Tech Live, 11-12 maj

Stockholm Tech Live är årets viktigaste högteknologiska mötesplats, där du får möjlighet att uppleva nästa stora grej.

Den flexibla arbetsplatsen

Tänk dig att du aldrig mer behöver installera ett enda program, att du inte behöver lära dig alla funktioner som alla program innehåller.

Det kan bli verklighet. AceIQ förser dig och ditt företag med precis de funktioner som du behöver, när du behöver det, så att du kan koncentrera dig på det du kan bäst.

Din framtida arbetsplats är flexibel. Den är där du är och väljer att jobba. När du kommer till kontoret, är till exempel din parkeringsplats bokad, ditt skrivbord och konferensrum bokat. Även din digitala arbetsyta finns precis där du sätter dig för att jobba. AceIQ gör både den fysiska och digitala arbetsplatsen enkel. På så sätt blir du effektiv, kan minska din stress och enklare få ihop ditt livspussel.

Allt detta kommer vi att visa på mässan och vi skulle gärna vilja att ni kommer, det är självklart gratis!

Mer info om mässan och anmälan gör ni här: https://stockholmtechlive.se/

Nyheter

Nutanix: Revolutionerar IT för framtiden

Välkommen till en värld där IT blir en enkel resurs och där innovation möter effektivitet. Nutanix, ledande inom hyperkonvergerad infrastruktur, har skapat en banbrytande plattform som förändrar hur företag tänker kring sina IT-behov.

Läs mer

Press Release – ROL Intelligent Office och AceIQ ingår partnerskap

ROL Intelligent Office och AceIQ har inlett ett partnerskap i syfte att tillsammans erbjuda lösningar som skapar en bättre arbetsplats och hjälper företag att bli mer attraktiva arbetsgivare.

Läs mer

AceIQ söker fler konsulter!

Vi söker ständigt efter kompetens och just nu behöver vi fler konsulter och hoppas på att just du som läser detta kan vara vår nya medarbetare. Vi fortsätter […]

Läs mer