Sofistikerat och Skalbart med AceIQ!

Ett lyckat och fortsatt framgångskoncept mellan två företag, inget annat går att säga om samarbetet mellan AceIQ och Cloud Hosting företaget, Crossnet. Med en ny plattformslösning med flertalet medverkande produkter från Citrix, har nu Crossnet kunnat effektivisera sin verksamhet för att växa till nya höjder med fler kunder.

Detta är en av de kundreferenser som vi nu gladligen vill dela med oss av till er; samarbetet med Crossnet som har blivit ett fantastiskt framgångskoncept. På AceIQ är vi glada över att vi får möjlighet till så många roliga och spännande projekt tillsammans med våra kunder.

Titta in här och läs kundreferensen: Sofistikerat och Skalbart

windows8

Nyheter

Nutanix: Revolutionerar IT för framtiden

Välkommen till en värld där IT blir en enkel resurs och där innovation möter effektivitet. Nutanix, ledande inom hyperkonvergerad infrastruktur, har skapat en banbrytande plattform som förändrar hur företag tänker kring sina IT-behov.

Läs mer

Press Release – ROL Intelligent Office och AceIQ ingår partnerskap

ROL Intelligent Office och AceIQ har inlett ett partnerskap i syfte att tillsammans erbjuda lösningar som skapar en bättre arbetsplats och hjälper företag att bli mer attraktiva arbetsgivare.

Läs mer

AceIQ söker fler konsulter!

Vi söker ständigt efter kompetens och just nu behöver vi fler konsulter och hoppas på att just du som läser detta kan vara vår nya medarbetare. Vi fortsätter […]

Läs mer