Röstningen har öppnat – Citrix Innovation Award för Partners

Röstningen har nu öppnat för Citrix Innovation Award för partners.

AceIQ har glädjen att vara den första Citrix partnern i Sverige att bli en av tre nominerade till priset. De nominerade väljs ut av partners från världens alla hörn och tillsammans med två andra tävlande står vi nu inför en omröstning där ni kan vara del i att avgöra vem som vinner det ärofyllda priset.

Ta gärna någon minut till att rösta, läsa mer om tävlingen och se de andra nominerade företagens filmer här: http://bit.ly/aceiqvote

Nyheter

Nutanix: Revolutionerar IT för framtiden

Välkommen till en värld där IT blir en enkel resurs och där innovation möter effektivitet. Nutanix, ledande inom hyperkonvergerad infrastruktur, har skapat en banbrytande plattform som förändrar hur företag tänker kring sina IT-behov.

Läs mer

Press Release – ROL Intelligent Office och AceIQ ingår partnerskap

ROL Intelligent Office och AceIQ har inlett ett partnerskap i syfte att tillsammans erbjuda lösningar som skapar en bättre arbetsplats och hjälper företag att bli mer attraktiva arbetsgivare.

Läs mer

AceIQ söker fler konsulter!

Vi söker ständigt efter kompetens och just nu behöver vi fler konsulter och hoppas på att just du som läser detta kan vara vår nya medarbetare. Vi fortsätter […]

Läs mer