Proffs på NetScaler enligt UNIT4 Agresso

unit4Proffs på NetScaler enligt UNIT4 Agresso

(den 26 november 2014 08:28)
På AceIQ arbetar vi med flertalet olika kunder och branscher, därför vill vi dela med oss av vårt arbete till er. Här kan ni läsa om vårt arbete som vi gjort tillsammans med UNIT4 Agresso.

Behov

Affärssystem i världsklass, det är vad företaget UNIT4 Agresso arbetar med. När de första gången kom i kontakt med AceIQ arbetade de i en IT- miljö byggd på produkter som var nära EOL (end of life). De hade som önskemål att lyfta sin miljö från Citrix Presentation Server 4.5 till en XenApp 6.5 samt att de ville byta ut sin Secure Gateway till något nyare. De hade då valt Citrix Access Gateway men var inte nöjda, deras tankar gick mot att de behövde mer logik i hårdvaran; något som AceIQ kunde hjälpa UNIT4 Agresso.

”I samband med att vi uppgraderade vår Citrix miljö så behövde vi ersätta vår Access Gateway med NetScaler och det var i det arbetet som jag kom i kontakt med AceIQ. Redan från första stund förstod jag att här är ett gäng med stor expertkunskap men också med en vilja att resultatet ska bli så bra som möjligt för mig som kund.” – Fredric Blomquist, UNIT4 Agresso AB

Lösning

För att få bukt på sina problem valde Unit4 Agresso, NetScaler från Citrix på grund av dess funktionalitet men även för att de blivit rekommenderade att AceIQ var proffs på NetScaler och kunde hjälpa dem med deras behov. AceIQ installerade och konfigurerade den uppsättning som UNIT4 Agresso har idag med dubbla NetScalers integrerat med inloggning via AD och stärkt inloggning via SMS. Efter installationen har AceIQ även hjälpt till att utöka konfigurationen med olika filter på inloggningen för att kunna möta deras kunders unika önskemål.

Unit4 Agresso står idag inför utmaningen att deras kunders behov ständigt ökar; tillsammans med AceIQ arbetar de i projekt för att sätta upp Single Sign On med hjälp av SAML via NetScalerplattformen mot externa Identity Providers. I framtiden ser även UNIT4 Agresso att de vill använda NetScaler som sin enda plattform för molntjänster så de kan flytta in funktionaliteten från andra plattformar som de har idag.

Nyheter

Nutanix: Revolutionerar IT för framtiden

Välkommen till en värld där IT blir en enkel resurs och där innovation möter effektivitet. Nutanix, ledande inom hyperkonvergerad infrastruktur, har skapat en banbrytande plattform som förändrar hur företag tänker kring sina IT-behov.

Läs mer

Press Release – ROL Intelligent Office och AceIQ ingår partnerskap

ROL Intelligent Office och AceIQ har inlett ett partnerskap i syfte att tillsammans erbjuda lösningar som skapar en bättre arbetsplats och hjälper företag att bli mer attraktiva arbetsgivare.

Läs mer

AceIQ söker fler konsulter!

Vi söker ständigt efter kompetens och just nu behöver vi fler konsulter och hoppas på att just du som läser detta kan vara vår nya medarbetare. Vi fortsätter […]

Läs mer