Pressmeddelande

AceIQ arbetar ständigt för att hitta nya medarbetare och kompetent personal till sin styrka; och de kan nu presentera att IT-Totals förra försäljningschef Robert Wojciechowski börjar hos dem som Solutions Advisor. Robert kommer att utgå från AceIQ´s kontor på Vasagatan 7 i Stockholm.

Robert har arbetat med försäljning sedan slutet av 80-talet och har varit i IT-branschen de senaste 16 åren; han kommer från en tjänst som försäljningschef på IT-Total. Han har valt att börja som Solutions Advisor på IT-företaget AceIQ, då han gillar hur företaget utvecklas samt att de satsar på Stockholmsmarknaden. Robert, som är en mycket meriterad säljare, kommer bidra med mycket kunskap och fokusera på lösningar som effektiviserar kunders verksamhet, bl.a. med hjälp av lösningar från Citrix. Robert hamnar rakt in i hetluften och ni möter honom under veckan på Citrix största event Citrix Synergy i Anaheim, där han representerar AceIQ för några av AceIQ:s kunder.

”Jag känner Håkan Andersson som är VD på AceIQ, sedan många år tillbaka då vi tidigare arbetat tillsammans, och jag ser att AceIQ är ett drivande företag. Det låg helt i rätt fas för mig att börja nu. Jag kommer att ha mycket att tillföra företaget genom min erfarenhet, mina kontakter samt mitt engagemang. Jag gillar tänket och andan som de har i AceIQ, de jobbar med den yttersta spetskompetensen för att utveckla sina kunders verksamhet.”
Robert Wojciechowski

”Robert är väl meriterad och passar mycket bra in i den rådgivande roll han kommer att ha för våra kunder. Hans erfarenhet och kunskap är betydelsefull i vår utveckling framåt, för AceIQ innebär detta att vi nu tar steget in på allvar på Stockholmsmarknaden, samtidigt som Robert kommer jobba med såväl nationella som internationella kunder.”
Håkan Andersson, AceIQ

AceIQ levererar intelligenta lösningar för åtkomst till interna samt externa informationsmängder och applikationer oavsett ”device” – arbetsstationer, laptops, läsplattor, smartphones m.m.

Håkan Andersson
VD, AceIQ
+46-763184218

Robert Wojciechowski
Solutions Advisor, AceIQ
+46-760002390

Nyheter

Nutanix: Revolutionerar IT för framtiden

Välkommen till en värld där IT blir en enkel resurs och där innovation möter effektivitet. Nutanix, ledande inom hyperkonvergerad infrastruktur, har skapat en banbrytande plattform som förändrar hur företag tänker kring sina IT-behov.

Läs mer

Press Release – ROL Intelligent Office och AceIQ ingår partnerskap

ROL Intelligent Office och AceIQ har inlett ett partnerskap i syfte att tillsammans erbjuda lösningar som skapar en bättre arbetsplats och hjälper företag att bli mer attraktiva arbetsgivare.

Läs mer

AceIQ söker fler konsulter!

Vi söker ständigt efter kompetens och just nu behöver vi fler konsulter och hoppas på att just du som läser detta kan vara vår nya medarbetare. Vi fortsätter […]

Läs mer