Pressmeddelande

Citrix välkomnar AceIQ som sin nya Platinum-partner

Som tredje företag i Sverige blir nu AceIQ Platinum-partner till Citrix, den högsta nivån i Citrix partnerprogram Citrix Solution Advisor. Under året har vi kunnat se en växande trend inom mobilitet, där företag anammar de fantastiska lösningar som idag finns för att göra dem mobila med fokus på säkerhet. Detta är något som AceIQ har märkt av då både projekt och försäljning kring Citrix produkter har ökat och fler företag kontaktar dem för deras spetskompetens. Därför kan de nu stoltsera sig som Platinum-partner till Citrix.

AceIQ arbetar med flera olika partners för att erbjuda sina kunder de mest optimala lösningarna för att kunna effektivisera användare och verksamhet, och där fokus främst ligger på lösningar med Citrix som grund. Håkan Andersson och Max Lindqvist, grundarna av AceIQ, har båda mer än 18 års erfarenhet av Citrix-lösningar, så att gå från Guld Partner till Platinum Partner är ett naturligt steg. AceIQ är ett ungt företag som har vuxit snabbt genom sin spetskompetens både kring lösningarna och produkterna, och även genom förmågan att lyfta ämnet effektivisering genom mobilitet upp till en ledningsnivå.

– Vi är tacksamma över att vårt hårda arbete har gett utdelning i form av ett väldigt exklusivt partnerskap med Citrix. Att uppnå ett Platinum-partnerskap har inneburit och innebär fortsatt höga krav på oss med avseende på försäljning och även höga kompetenskrav, något som vi antagit som en spännande utmaning, säger Håkan Andersson, VD på AceIQ.

Ett Platinum-partnerskap är ett bevis på AceIQs kompetens och styrka inom Citrix, vilket också kommer kunna leda till fortsatt expansion för företaget, både i nationella och internationella uppdrag.

– Kraven för att kvalificera som Citrix Platinum-partner är höga. Utöver att ha ett stort antal certifierade Citrix tekniker krävs en betydande omsättning av Citrix produkter. AceIQ har sedan start arbetat fokuserat och målinriktat på att bli en av de stora Citrix integratörerna i Sverige. Vi kan idag konstatera att deras strategi varit lyckosam och är fantastiskt glada över att få välkomna AceIQ till vår Platinum-nivå, säger Daniel Lindkvist, Sverigechef på Citrix.

Om AceIQ

AceIQ levererar intelligenta lösningar för åtkomst till interna och externa informationsmängder samt applikationer oavsett enhet – bland annat arbetsstationer, laptops, industridatorer, läsplattor och mobiltelefoner.Företaget bildades 2010 och omsatte senaste räkenskapsåret 19 miljoner kronor. AceIQ har kontor i Stockholm och Kristianstad, och anställda som arbetar på distans på flera andra håll i landet.

Om Citrix

Citrix (NASDAQ:CTXS) är marknadsledande inom virtualisering, nätverk och molnlösningar. Citrix möjliggör nya, säkra arbetssätt med hjälp av virtualiserad och mobil teknik, som kan användas när som helst, på vilken typ av enhet och nätverk som helst. I över 25 år har Citrix levererat innovativa lösningar för ökad produktivitet och mobilitet. Produkterna används av fler än 330 000 organisationer och över 100 miljoner användare världen över. Omsättningen år 2013 var 2,9 miljarder dollar.

Presskontakt:

Håkan Andersson, VD AceIQ
Tel. 0763-184218

Daniel Lindkvist, Sverigechef Citrix
Tel. 0706-835343

Nyheter

Nutanix: Revolutionerar IT för framtiden

Välkommen till en värld där IT blir en enkel resurs och där innovation möter effektivitet. Nutanix, ledande inom hyperkonvergerad infrastruktur, har skapat en banbrytande plattform som förändrar hur företag tänker kring sina IT-behov.

Läs mer

Press Release – ROL Intelligent Office och AceIQ ingår partnerskap

ROL Intelligent Office och AceIQ har inlett ett partnerskap i syfte att tillsammans erbjuda lösningar som skapar en bättre arbetsplats och hjälper företag att bli mer attraktiva arbetsgivare.

Läs mer

AceIQ söker fler konsulter!

Vi söker ständigt efter kompetens och just nu behöver vi fler konsulter och hoppas på att just du som läser detta kan vara vår nya medarbetare. Vi fortsätter […]

Läs mer