Podio

podio

 

På AceIQ letar vi ständigt efter nya sätt för att effektivisera och förenkla våra kunders arbete. Det är viktigt för oss att vi hittar bra samarbetspartners som gör det möjligt för oss att erbjuda er en helhetslösning; vår senaste partner är Podio. AceIQ är i dagsläget den enda svenska partnern med Citrix som nu också är Podio partner.

Podio är ett danskt företag som grundades år 2009 i en liten källare i Köpenhamn, idag använder över 200 000 organisationer Podio, världen över. Företaget köptes upp av Citrix Systems 2012. Podio är ett samarbetsverktyg som gör det möjligt för företag att dela information internt mellan medarbetarna med också utåt till kunder, leverantörer och partners. Tjänsten Podio är ett affärsnätverk som gör det möjligt för dig att lägga upp bilder, filer och du kan göra statusuppdateringar som dina kollegor kan se. Detta är bara en liten del av vad tjänsten har att erbjuda, du kan basera ditt CRM-system i Podio och använda dig av intern ärendehantering i programmet. Podio har över 700 stycken fria appar som du kan använda dig av men tjänsten gör det också möjligt för dig att bygga upp anpassade appar för vad som krävs för ert projekt. Vi vill att du ska använda Podio för att skapa struktur i dina projekt och i ditt arbetsflöde.

Det som gör att Podio är så starkt idag är att de erbjuder en överskådlighet och ansvarsskyldighet mot deadlines.

Podio finns som app så du kan använda tjänsten i din smartphone eller i din surfplatta.

Produkten gör det möjligt för oss på AceIQ att arbeta nära tillsammans med kund i varje nytt projekt genom Podio, just för att vi på ett smidigt och säkert sätt kan hålla varandra uppdaterade om pågående projekt.

Tillsammans genom rådgivning kommer vi att bygga upp Podio för ert företag, där vi rekommenderar vilka delar och appar som passar er bäst, hur många användare ni önskar och hur strukturen ska se ut.

För att veta mer om Podio, vänligen kontakta Anna Trägårdh +46- 760 12 42 24, du kan också hitta mer information på http://www.podio.com/

Eva- Katrine Persson
Marknadsassistent

Nyheter

Nutanix: Revolutionerar IT för framtiden

Välkommen till en värld där IT blir en enkel resurs och där innovation möter effektivitet. Nutanix, ledande inom hyperkonvergerad infrastruktur, har skapat en banbrytande plattform som förändrar hur företag tänker kring sina IT-behov.

Läs mer

Press Release – ROL Intelligent Office och AceIQ ingår partnerskap

ROL Intelligent Office och AceIQ har inlett ett partnerskap i syfte att tillsammans erbjuda lösningar som skapar en bättre arbetsplats och hjälper företag att bli mer attraktiva arbetsgivare.

Läs mer

AceIQ söker fler konsulter!

Vi söker ständigt efter kompetens och just nu behöver vi fler konsulter och hoppas på att just du som läser detta kan vara vår nya medarbetare. Vi fortsätter […]

Läs mer