Nutidens Flexibla Arbetsplats

Mobilitet och Flexibilitet är här för att stanna!

Vi har pratat i över ett år om ”Framtidens Flexibla Arbetsplats”, det har varit olika mobilitetsevent med fokus på flexibilitet i Sverige. Nya produkter inom mjuk-samt hårdvara har kommit från våra partners just för att möta de kravspecifikationerna som ni ställt till oss under åren. Vi kan väl säga att vi idag är framme vid den Flexibla Arbetsplatsen – vi är i nutid. Fler och fler organisationer har hoppat på trenden och bygger just nu upp de olika lösningarna internt.

Kraven på oss leverantörer har varit tuffa under året, vi lovade att leverera Framtidens Flexibla Arbetsplats och nu vågar vi säga att vi är där. Med produkter som Citrix XenMobile och ShareFile så är ni inte längre låsta till er arbetsplats utan kan effektivisera ert arbete vilket också leder till att ni fått mer frihet när det kommer till det privata med semestrar osv. Vi kan även se att så få VAB dagar som det är just nu är ett tecken på att vågen är här, något vi även märker av internt på AceIQ.

Alla företag och branscher kan bli mobila, allt från en flexibel surfplatta som klarar tuffa industrimiljöer till era säljare som vill ta fram en offert på studs i mobilen. Idag är allting möjligt! Arbetar ni i olika arkitektprogramvaror som tvingar er att sitta varje dag på er arbetsplats för att kunna få ert arbete utfört, låt oss visa er hur ni genom olika medel kan få säker tillgång till ert skrivbord i er hemdator, surfplatta, mobil eller om du vill komma upp och låna min dator på AceIQ´s kontor så är även det möjligt. Arbetsplats

Är ni en av de organisationer som inte haft möjlighet att ta steget till den Flexibla Arbetsplatsen, sätt det som mål att starta 2016 med nutidens arbetsplats. Ta kontakt med oss på AceIQ för mer information kring vilka lösningar som bäst passar er organisation.

Eva-Katrine Persson
Marknadskoordinator/ Informatör

Nyheter

Nutanix: Revolutionerar IT för framtiden

Välkommen till en värld där IT blir en enkel resurs och där innovation möter effektivitet. Nutanix, ledande inom hyperkonvergerad infrastruktur, har skapat en banbrytande plattform som förändrar hur företag tänker kring sina IT-behov.

Läs mer

Press Release – ROL Intelligent Office och AceIQ ingår partnerskap

ROL Intelligent Office och AceIQ har inlett ett partnerskap i syfte att tillsammans erbjuda lösningar som skapar en bättre arbetsplats och hjälper företag att bli mer attraktiva arbetsgivare.

Läs mer

AceIQ söker fler konsulter!

Vi söker ständigt efter kompetens och just nu behöver vi fler konsulter och hoppas på att just du som läser detta kan vara vår nya medarbetare. Vi fortsätter […]

Läs mer