Nu öppnar vi anmälan för CitrixDagen, 2016

CitrixDagen “CloudifyIQ – Er Framgång i Molnet”

Planeringen är i full gång inför CitrixDagen som går av stapeln den 6:e oktober i Stockholm. Det kommer bli en dag där vi fokuserar på molnlösningar och hur ni ska arbeta för att bli framgångsrika i molnet.

CitrixDagenCitrixDagen är ett kostnadsfritt heldagsseminarium som anordnas av AceIQ. Ett event som inte fokuserar på en specifik bransch utan våra lösningar passar alla organisationer.

Anmälan är nu öppen och vi uppdaterar sidan efterhand som talare bokas och vi har mer information att tillgå er med så som utställare på plats samt uppdaterad agenda.

Det är ett begränsat antal platser – säkra din plats idag!

Till CitrixDagen´s anmälningssida

Nyheter

Nutanix: Revolutionerar IT för framtiden

Välkommen till en värld där IT blir en enkel resurs och där innovation möter effektivitet. Nutanix, ledande inom hyperkonvergerad infrastruktur, har skapat en banbrytande plattform som förändrar hur företag tänker kring sina IT-behov.

Läs mer

Press Release – ROL Intelligent Office och AceIQ ingår partnerskap

ROL Intelligent Office och AceIQ har inlett ett partnerskap i syfte att tillsammans erbjuda lösningar som skapar en bättre arbetsplats och hjälper företag att bli mer attraktiva arbetsgivare.

Läs mer

AceIQ söker fler konsulter!

Vi söker ständigt efter kompetens och just nu behöver vi fler konsulter och hoppas på att just du som läser detta kan vara vår nya medarbetare. Vi fortsätter […]

Läs mer