NetScaler Connect!

netscaler-connect

Nästa generationens datacenter och nätverksarkitektur – fyra aktuella områden du bör överväga! Kom och lyssna mer den 28 oktober.

NetScaler Connect lanserades i våras på Citrix Synergy 2016 i Las Vegas. Detta är en konferens med över 25 talarspår inom networking. Nu tar Citrix de bästa bitarna till Stockholm och bjuder in till ett frukost seminarium den 28:e oktober. AceIQ är självklart på plats med representanter.

Citrix ser nya utmaningar med att leverera applikationer och skrivbord, som radikalt ändrar kraven på de traditionella nätverksarkitekturerna. Skiftet mot cloud, nätverksvirtualisering och automation medför högre krav på ADCs, såsom NetScaler, för att supportera det moderna företagets nästa generation datacenter.

Under seminariet kommer Citrix täcka 4 aktuella områden inom Citrix teknologi:

  • Vad är NetScaler ADC och vad är nytt?
  • Varför bör du överväga SD-WAN?
  • Hur och varför NetScaler Management och Analytics ändrar spelplanen
  • Varför är NetScaler en Container?

Ett seminarium som kort kommer introducera er för de senaste nyheterna inom NetScaler, det ges även möjlighet att ställa frågor på plats. Seminariet riktar sig till dig som är expert inom nätverk och infrastruktur.

NetScaler Connect är ett kostnadsfritt frukostseminarium som anordnas av Citrix den 28:e oktober i Stockholm, mellan 08.30-11.00.

AceIQ´s egna Networking Sales Manager, Michael Murica kommer att vara på plats, boka du också din plats idag. För mer information och anmälan: (Eventet har redan varit)

Nyheter

Nutanix: Revolutionerar IT för framtiden

Välkommen till en värld där IT blir en enkel resurs och där innovation möter effektivitet. Nutanix, ledande inom hyperkonvergerad infrastruktur, har skapat en banbrytande plattform som förändrar hur företag tänker kring sina IT-behov.

Läs mer

Press Release – ROL Intelligent Office och AceIQ ingår partnerskap

ROL Intelligent Office och AceIQ har inlett ett partnerskap i syfte att tillsammans erbjuda lösningar som skapar en bättre arbetsplats och hjälper företag att bli mer attraktiva arbetsgivare.

Läs mer

AceIQ söker fler konsulter!

Vi söker ständigt efter kompetens och just nu behöver vi fler konsulter och hoppas på att just du som läser detta kan vara vår nya medarbetare. Vi fortsätter […]

Läs mer