Långvarigt och Värdefullt med AceIQ!

Vår samarbetspartner Mindgrape introducerade Recipharm för oss då de var intresserade av hjälp med sin interna Citrixlösning. Ett nu långvarigt och värdefullt samarbete mellan de två företagen som lett till utveckling och stabilitet av Recipharm’s IT miljö.

Läs kundreferensen här: Långvarigt och Värdefullt med AceIQ!

Vi tycker att det är roligt och värdefullt, att dela med oss av de jobb som vi utför hos våra kunder och nu får ni möjligheten att ta del utav det arbete som vi utfört hos Recipharm.

Vi har även flera olika referenser från våra kunder om de olika projekt och miljöer som vi satt upp och dem hittar ni här: AceIQ kundreferenser

Kundreferenser

Nyheter

Nutanix: Revolutionerar IT för framtiden

Välkommen till en värld där IT blir en enkel resurs och där innovation möter effektivitet. Nutanix, ledande inom hyperkonvergerad infrastruktur, har skapat en banbrytande plattform som förändrar hur företag tänker kring sina IT-behov.

Läs mer

Press Release – ROL Intelligent Office och AceIQ ingår partnerskap

ROL Intelligent Office och AceIQ har inlett ett partnerskap i syfte att tillsammans erbjuda lösningar som skapar en bättre arbetsplats och hjälper företag att bli mer attraktiva arbetsgivare.

Läs mer

AceIQ söker fler konsulter!

Vi söker ständigt efter kompetens och just nu behöver vi fler konsulter och hoppas på att just du som läser detta kan vara vår nya medarbetare. Vi fortsätter […]

Läs mer