IGEL uppdaterar sin produktportfölj

IGEL släpper bland annat en ny produkt som verkligen ligger rätt i tiden – IGEL UD Pocket. IGEL UD Pocket är en portabel tunn klient för centrala miljöer. Den är inte större än ett USB-minne och erbjuder flexibilitet genom valmöjlighet att kunna starta upp från IGEL Universal Desktop eller ert lokala operativsystem oavsett enhet.

Vi ger er de senaste produktnyheterna från IGELDetta är en lösning som erbjuder hög prestanda och ger externa och mobila användare tillgång till molntjänster, serverbaserade applikationer eller virtuella skrivbord. UD Pocket ökar funktionaliteten av existerande hårdvara med två operativsystem på en enhet. När exempelvis en användare inte längre behöver ha tillgång till IGEL genom UD Pocket, kan de helt enkelt starta om från det lokala operativsystemet och återvända till det lokala skrivbordet.

UD Pocket levereras med en licens som ni inte behöver förlänga. Den finns i flera versioner, Multimedia Codec-Pack, vilket är en fördel när er organisation behöver tillgång till ljud och video lokalt på tunna klienter, samt Shared Devices, vilket är praktiskt när användare delar enhet. Ni får det färdiga paketet på en gång. Detta nya upplägg från IGEL är både miljövänligt och kostnadseffektivt för er. Arbetar ni som organisation idag med Bring Your Own Device (BYOD) är detta en ypperlig lösning för er på grund av att den är lätt; den får till och med plats i er plånbok!

Några av fördelarna med IGEL UD Pocket är:

  • Enkel – plugga in i er enhet och starta er arbetsdag.
  • Smart – den är liten och praktisk, enkel att ta med och den är vattentät. Kan universellt sättas upp med Citrix, VMware och Microsoft.
  • Säker – era IT administratörer har full kontroll. Ni får fjärrhantering för att öka säkerheten.

UD Pocket är den senaste produkten från IGEL och ett bra alternativ till er organisations fortsatta utveckling till en mobil arbetsplats.

UD Pocket, senaste nyheten från IGELDen andra nyheten från IGEL är uppföljaren till UDC2, Universal Desktop Converter 3 (UDC3). Detta är en mjukvara som är ett högeffektivt alternativ till de traditionella tunna klienters hårdvara. Mjukvaran installeras som operativsystem på er valda enhet och därmed konverterar hårdvaran till en kraftfull mjukvarubaserad och universell tunn klient.

Användare får en stabil och pålitlig åtkomst till molntjänster, serverbaserade applikationer och virtuella skrivbord. Denna mjukvara är standardiserad och hanteras centralt genom IGELs UMS. En användarvänlig och pålitlig lösning. Var inte oroliga, om ni önskar UDC2 så finns den kvar i IGELs produktportfölj.
Den största skillnaden mellan UDC2 och UDC3 är att UDC3 baseras på Linux 10. En annan nyhet är att även i UDC3 finns flera versioner, Multimedia Codec-Pack, vilket är en fördel när er organisation behöver tillgång till ljud och video lokalt på tunna klienter, samt Shared Devices, vilket är praktiskt när användare delar enhet.

IGEL har också utvecklat att alla nya tunna klienter kommer att ha Linux 10 som operativsystem (tidigare LinuxV5).

För mer information om hur vi kan hjälpa er organisation med IGEL, kontakta AceIQ!

 

 

Hayder Ali, Systems Administrator AceIQ

Nyheter

Nutanix: Revolutionerar IT för framtiden

Välkommen till en värld där IT blir en enkel resurs och där innovation möter effektivitet. Nutanix, ledande inom hyperkonvergerad infrastruktur, har skapat en banbrytande plattform som förändrar hur företag tänker kring sina IT-behov.

Läs mer

Press Release – ROL Intelligent Office och AceIQ ingår partnerskap

ROL Intelligent Office och AceIQ har inlett ett partnerskap i syfte att tillsammans erbjuda lösningar som skapar en bättre arbetsplats och hjälper företag att bli mer attraktiva arbetsgivare.

Läs mer

AceIQ söker fler konsulter!

Vi söker ständigt efter kompetens och just nu behöver vi fler konsulter och hoppas på att just du som läser detta kan vara vår nya medarbetare. Vi fortsätter […]

Läs mer