Gör som AceIQ – Välj ShareFile!

sharefile bild

Letar ni efter ett smidigt och professionellt sätt att dela filer på, som samtidigt är säkert? Då är ShareFile från Citrix den rätta produkten för er. Det smidiga med ShareFile är att ni får möjlighet att dela era filer både internt och externt överallt, ni är inte låsta till en specifik dator. ShareFile är en av de komponenter som gör det möjligt för er att vara mobila.

Användarvänlig

Ni kan enkelt dela stora filer mellan mer än en person, via mail eller i ShareFileportalen. I ShareFile kan ni ladda upp filer i en storlek upp till 100 GB. Ni får support och hjälp med uppsättningen från oss på AceIQ, då skapar vi användarvillkoren efter era önskemål samt behov.

Säkerhet

Ni har möjligheten att göra ett urval av vilka som får rättigheterna till att se filerna samt bestämma om de bara ska vara läsvänliga eller redigerbara. Med ShareFile kan vi lova er att ni har ett säkert system för fillagring samt delning.

Professionell

ShareFile har olika fördelaktiga produktdelar som hjälper er att integrera ShareFile till ert dagliga arbete. Utseendet på portalen designmatchas utifrån er hemsida och logga. Ni har möjlighet att spåra filerna och se om de har kommit fram till era kunder/ partners. ShareFile låser er inte till en dator utan är ett mobilt program; fungerar på PC, Mac, Surfplattor och mobila enheter. Med ShareFile har ni möjligheten att lokalisera lösningen i ert egna datacenter alternativ nyttja en befintlig molntjänst.

Vill ni komma igång med ShareFile? Kontakta AceIQ så löser vi det till er!

(Bildkälla: http://www.sharefile.com/industries/business/features.aspx?src=direct&v=e&cat=1)

Nyheter

Nutanix: Revolutionerar IT för framtiden

Välkommen till en värld där IT blir en enkel resurs och där innovation möter effektivitet. Nutanix, ledande inom hyperkonvergerad infrastruktur, har skapat en banbrytande plattform som förändrar hur företag tänker kring sina IT-behov.

Läs mer

Press Release – ROL Intelligent Office och AceIQ ingår partnerskap

ROL Intelligent Office och AceIQ har inlett ett partnerskap i syfte att tillsammans erbjuda lösningar som skapar en bättre arbetsplats och hjälper företag att bli mer attraktiva arbetsgivare.

Läs mer

AceIQ söker fler konsulter!

Vi söker ständigt efter kompetens och just nu behöver vi fler konsulter och hoppas på att just du som läser detta kan vara vår nya medarbetare. Vi fortsätter […]

Läs mer