Ett tack till…

Häromdagen firade AceIQ sin två års dag med ett event på Krinova Science Park i Kristianstad. Detta event blev extra lyckat genom all den hjälp som vi fick utav våra samarbetspartners.

Så ett extra tack till AppSense®, Citrix®, Commaxx, Dell|Wyse, FORSIS, IGEL®, Nordic Edge- now a part of McAfee®, SecMaker, Telenor och Xylem för att ni fanns på plats och representerade de olika samarbeten som vi har tillsammans.

Våra partners syntes på plats genom att de hade mässbord där besökarna fick möjlighet att introduceras för de olika delarna som alla jobbar med.

Besökarna hade möjlighet att få höra hur Magnus Mattsson från Telenor berättade om deras smartkortlösning som de tillsammans med oss tagit fram för deras butiker i Sverige. Det är produkter från vår partner SecMaker i kombination med Citrix® produkter som har gjort det möjligt för Telenor att förbättra säkerheten i deras butiker genom användandet av smarta kort. Något som Niklas Anderson, VD SecMaker fick möjligheten att presentera mer ingående, just hur viktigt det är med säkerhet och att de tagit fram den optimala lösningen genom smarta kort och certifikat.

Vi hade också bjudit in Per Lorenz från Xylem som berättade om vårt samarbete tillsammans och hur vi just nu arbetar med deras lösningar kring förenklad klienthantering och virtualisering av applikationer och klienter. Xylem är ett marknadsledande företag som jobbar med effektiv och hållbar vattenteknik, deras verksamhet finns idag i mer än 150 länder. AceIQ och Xylem samarbetar just nu också globalt med de olika lösningarna som vi tillsammans tagit fram.

Självklart var Daniel Lindkvist, VD Citrix® Sverige på plats och berättade för besökarna om hur de spår framtiden och vad de tycker om AceIQ´s första två år. Daniel Lindkvist talade om begreppet BYOD – bring your own device och vad det innebär. Något som förhoppningsvis alla företag kommer att anamma i framtiden.

Bjørn Uddal från AppSense®, kom ner från Oslo just för Citrix®-dagen för att presentera deras begrepp användarvirtualisering. Han presenterade också lösningar som innebär att man kan spara pengar på t.ex. Microsoft®-licenser.

Ett tack till er alla för superbra insatser och vi hoppas på att ha med er nästa år igen på Citrix®-dagen!

För att se bilder från dagen, klicka här

Eva- Katrine Persson
Marknadsassistent

Nyheter

Nutanix: Revolutionerar IT för framtiden

Välkommen till en värld där IT blir en enkel resurs och där innovation möter effektivitet. Nutanix, ledande inom hyperkonvergerad infrastruktur, har skapat en banbrytande plattform som förändrar hur företag tänker kring sina IT-behov.

Läs mer

Press Release – ROL Intelligent Office och AceIQ ingår partnerskap

ROL Intelligent Office och AceIQ har inlett ett partnerskap i syfte att tillsammans erbjuda lösningar som skapar en bättre arbetsplats och hjälper företag att bli mer attraktiva arbetsgivare.

Läs mer

AceIQ söker fler konsulter!

Vi söker ständigt efter kompetens och just nu behöver vi fler konsulter och hoppas på att just du som läser detta kan vara vår nya medarbetare. Vi fortsätter […]

Läs mer