”EET Europarts förvärvar Barex AB”

AceIQ har samarbetat med Barex för att kunna erbjuda de mest optimala lösningarna för er organisationer inom industrisektorn. Nu utvecklas samarbetet då det meddelades att Barex har blivit uppköpta av EET Europarts.

AceIQ har en stor satsning på industridatorlösningar på den svenska marknaden tillsammans med Forsis och Citrix, vi valde att utveckla lösningen ännu mer till våra kunder genom att starta ett samarbete med Barex för att kunna erbjuda handdatorer samt scanners. Att de nu blivit uppköpta av EET Europarts är positivt då de ger oss möjlighet att erbjuda ett bredare produktutbud till er genom våra helhetslösningar.

Ni kan läsa mer om uppköpet här: EET Europarts förvärvar Barex AB

Vill ni veta mer om vad vi erbjuder och vilken lösning som passar er industri bäst, kontakta Anna Trägårdh, Lösningsrådgivare AceIQ. Barex

Nyheter

Nutanix: Revolutionerar IT för framtiden

Välkommen till en värld där IT blir en enkel resurs och där innovation möter effektivitet. Nutanix, ledande inom hyperkonvergerad infrastruktur, har skapat en banbrytande plattform som förändrar hur företag tänker kring sina IT-behov.

Läs mer

Press Release – ROL Intelligent Office och AceIQ ingår partnerskap

ROL Intelligent Office och AceIQ har inlett ett partnerskap i syfte att tillsammans erbjuda lösningar som skapar en bättre arbetsplats och hjälper företag att bli mer attraktiva arbetsgivare.

Läs mer

AceIQ söker fler konsulter!

Vi söker ständigt efter kompetens och just nu behöver vi fler konsulter och hoppas på att just du som läser detta kan vara vår nya medarbetare. Vi fortsätter […]

Läs mer