Den senaste lösningen från Citrix- XenMobile MDM

Utvecklingen kring konceptet BYOD ”Bring your own device” forsätter och Citrix har nu tagit fram det senaste tillskottet till BYOD, XenMobile MDM.

XenMobile MDM är en lösning om hur man på ett smidigt och stabilt sätt kan hantera mobila enheter inom ett företag. Lösningen levererar en rollbaserad managering, konfiguration och säkerhet för både företagsägda samt anställdas enheter. XenMobile gör det möjligt för er IT-avdelning att svartlista ”appar” som är dåliga för de olika enheterna som ni har, den gör det också möjligt att om någon blir av med sin enhet så kan man på ett enkelt sätt rensa den på information så ingen kan komma åt den. Det här gör att ni har kontroll över företagets tillgångar och att ni säkrar företagsdata. Citrix säger att XenMobile MDM är ryggraden till den mest innovativa samt säkra lösningen för driften av företags mobila enheter.

– Det är en fantastik och innovativ lösning från Citrix för att hantera mobila enheter. XenMobile gör det möjligt för oss att erbjuda er en helhetslösning som hanterar både enheter och applikationer i en och samma lösning. Användarna vill idag kunna använda sig av valfri enhet för att komma åt alla de applikationer och system som krävs för att utföra sitt arbete. Det här ställer många nya krav och gör det därmed svårt att skydda känslig företagsinformation men möjligheten finns nu att implementera lösningen XenMobile så att er IT- avdelning på ett säkert och smidigt sätt kan hantera företagets enheter, säger Anna Trägårdh – Konsultchef AceIQ.

Vi erbjuder er ett sätt att sätta upp en Proof of Concept för MDM. Tillsammans med oss och vår erfarenhet inom området hjälper vi er med riktlinjer samt tips om hur ni kan anpassa MDM på ert företag och ni får insikt i vilket affärsvärde lösningen skapar för er. För mer information vänligen kontakta AceIQ på tel.+46- 44- 777 00 80 eller på

Eva- Katrine Persson
Marknadsassistent

Nyheter

Nutanix: Revolutionerar IT för framtiden

Välkommen till en värld där IT blir en enkel resurs och där innovation möter effektivitet. Nutanix, ledande inom hyperkonvergerad infrastruktur, har skapat en banbrytande plattform som förändrar hur företag tänker kring sina IT-behov.

Läs mer

Press Release – ROL Intelligent Office och AceIQ ingår partnerskap

ROL Intelligent Office och AceIQ har inlett ett partnerskap i syfte att tillsammans erbjuda lösningar som skapar en bättre arbetsplats och hjälper företag att bli mer attraktiva arbetsgivare.

Läs mer

AceIQ söker fler konsulter!

Vi söker ständigt efter kompetens och just nu behöver vi fler konsulter och hoppas på att just du som läser detta kan vara vår nya medarbetare. Vi fortsätter […]

Läs mer