Customer Spotlight – Imtech Nordic

imtechCitrix har tagit fram ett case kring AceIQ´s kund Imtech Nordic där de beskriver vilken lösning som de idag har och vilka utmaningar som de ställdes inför.

”Vi skulle rulla ut ERP-systemet 4PS, och i samband med det ville vi att detta skulle vara tillgängligt på distans, exempelvis om man arbetar hemifrån eller är på resande fot. Vi tittade då på ett antal olika leverantörer, och såg att Citrix-plattformen låg steget före konkurrenterna. Vi valde därför att rulla ut Citrix-plattformen och ERP-systemet parallellt, så att användarna redan från början vande sig vid att det var tillgängligt oavsett var man befinner sig, säger Ragnar Reuterstad, CIO på Imtech Nordic.”

Vi på AceIQ är glada över att vi fick vara med och hjälpa Imtech med deras nya plattform. Ta del av caset här i pdf-format: Imtech Case Study eller läs det direkt på Citrix hemsida: Imtech Nordic

Nyheter

Nutanix: Revolutionerar IT för framtiden

Välkommen till en värld där IT blir en enkel resurs och där innovation möter effektivitet. Nutanix, ledande inom hyperkonvergerad infrastruktur, har skapat en banbrytande plattform som förändrar hur företag tänker kring sina IT-behov.

Läs mer

Press Release – ROL Intelligent Office och AceIQ ingår partnerskap

ROL Intelligent Office och AceIQ har inlett ett partnerskap i syfte att tillsammans erbjuda lösningar som skapar en bättre arbetsplats och hjälper företag att bli mer attraktiva arbetsgivare.

Läs mer

AceIQ söker fler konsulter!

Vi söker ständigt efter kompetens och just nu behöver vi fler konsulter och hoppas på att just du som läser detta kan vara vår nya medarbetare. Vi fortsätter […]

Läs mer