CitrixDagen presenteras av AceIQ

Vill ni förenkla och förbättra Er organisations arbetssituation?

Nu har de första personliga inbjudningarna gått ut till årets CitrixDagen. På årets upplaga av CitrixDagen kommer besökarna få möjlighet att interagera med många av våra kunder samt samarbetspartners som är på plats och besvarar de frågeställningar som finns. Tillsammans med våra partners kommer vi att presentera lösningar för att förenkla er och era kollegors arbetssituation inom organisationen. Vad händer just nu inom Citrix och hur kan ni ta del utav de nyheter som presenterades under årets Citrix Synergy i maj? Lyssna på när några av våra kunder presenterar sina behov och lösningar som vi skapat utifrån deras behov. Vi kommer guida besökarna genom en fantastisk dag med spännande nyheter och unika möten med kunder och inspiratörer.

Vi kommer beröra flera av de frågeställningar som ni kan tänkas ha kring era mobila lösningar, tillgänglighet, flexibilitet, kostnadsbesparingar, förenkling, produktivitet och mycket mer.

AceIQ fyller i år 5 år, därför har vi valt att bjuda dit Al Pitcher som kommer att avrunda CitrixDagen med komik. Al Pitcher blev vald till årets manliga ståuppare, 2011.

Al Pitcher 2

CitrixDagen – information
När: 6/10, 2015
Tid: 08.30-15.15
Var: 7A Odenplan, Odengatan 65, 113 22 Stockholm.

En dag i samarbete med:
Citrix, AppSense, Safenet, Lakeside, Dell/ Wyse, Secmaker, IGEL, Nvidia och Imprivata.

Arbetar du med Citrix eller önskar att du gjorde och känner att du vill gå på årets CitrixDagen? Skicka en förfrågan till om önskemål att besöka dagen då vi har ett begränsat antal platser samt besökandekriterier, så hoppas vi att just du får en personlig inbjudan.

Trevlig dag
Eva-Katrine Persson
Marknadskoordinator/ Informatör

 

Nyheter

Nutanix: Revolutionerar IT för framtiden

Välkommen till en värld där IT blir en enkel resurs och där innovation möter effektivitet. Nutanix, ledande inom hyperkonvergerad infrastruktur, har skapat en banbrytande plattform som förändrar hur företag tänker kring sina IT-behov.

Läs mer

Press Release – ROL Intelligent Office och AceIQ ingår partnerskap

ROL Intelligent Office och AceIQ har inlett ett partnerskap i syfte att tillsammans erbjuda lösningar som skapar en bättre arbetsplats och hjälper företag att bli mer attraktiva arbetsgivare.

Läs mer

AceIQ söker fler konsulter!

Vi söker ständigt efter kompetens och just nu behöver vi fler konsulter och hoppas på att just du som läser detta kan vara vår nya medarbetare. Vi fortsätter […]

Läs mer