CitrixDagen 2019

Den 29e januari 2019 gick årets CitrixDagen av stapeln. Det blev en heldag med intressanta presentationer, uppdateringar från Citrix och intensivt nätverkande.

Dagen startade med frukost för alla medverkande och gäster på Moriskan i Malmö, för att sedan invigas på riktigt av AceIQ’s VD Håkan Andersson och årets konferencier Mia Rossling. Under förmiddagen intogs scenen av Fredrik Thörnberg som tillsammans med Håkan Andersson presenterade deras imponerande jobb med svenska miljardföretaget Thule. Jörgen Norman från Malux presenterade även sin resa till molnet och dess fördelar, som även ansågs som en av de tre mest innovativa lösningarna som någon partner tagit fram under hela 2017 och gjorde AceIQ till en finalist.

”Vi hade aldrig klarat av resan om vi inte valt att flytta allt till molnet. Det har verkligen tagit oss till marknaden!” – Jörgen Norman, Malux

Under dagen fylldes scenen även av våra sponsorer i en paneldiskussion om ”Den digitala resan”och vanliga frågeställningar kring detta, samt en uppfriskning av det tidigare jobbet AceIQ gjort för Helsingborgs Hamn. Flera av AceIQ’s medarbetare presenterade nyheter från Citrix Summit och hur smarta lösningar så som Workspace App faktiskt fungerar och underlättar för arbetet.

”Det är viktigt att vi ser framåt, ibland ett steg före i allt för att båtarna inte ska välja Göteborgs hamn eller Halmstad. Det finns mycket system för land, och mycket för sjö men lite som kopplar dem samman. Tillsammans med AceIQ och dess lösningar försöker vi knyta ihop dem och göra Helsingsborgs hamn mer säkrare, smartare och snabbare.” – Jan Fenning, Helsingborgs Hamn

Dagen avslutades med AfterAce på Malmö Brewing Co. där gäster och presentatörer nätverkade och diskuterade dagens ämne.

Nyheter

Nutanix: Revolutionerar IT för framtiden

Välkommen till en värld där IT blir en enkel resurs och där innovation möter effektivitet. Nutanix, ledande inom hyperkonvergerad infrastruktur, har skapat en banbrytande plattform som förändrar hur företag tänker kring sina IT-behov.

Läs mer

Press Release – ROL Intelligent Office och AceIQ ingår partnerskap

ROL Intelligent Office och AceIQ har inlett ett partnerskap i syfte att tillsammans erbjuda lösningar som skapar en bättre arbetsplats och hjälper företag att bli mer attraktiva arbetsgivare.

Läs mer

AceIQ söker fler konsulter!

Vi söker ständigt efter kompetens och just nu behöver vi fler konsulter och hoppas på att just du som läser detta kan vara vår nya medarbetare. Vi fortsätter […]

Läs mer