CitrixDagen 2015

I samband med att AceIQ firade 5 år, ville vi göra något extra på vår CitrixDagen som igår gick av stapeln för 4:e året på rad. Vi firade CitrixDagen med intressanta gästföreläsare och avslutade med en ”comedy show” av Al Pitcher som fick hela publiken att skratta kring hans ironi för våra svenska seder.

En dag fylld med olika komponenter för att ge besökarna en möjlighet till att Förenkla och Förbättra sin organisations arbetssituation. Det blev ett lyckat event med spännande föreläsningar och intressanta möten.

Håkan Andersson, AceIQ öppnade dagen med en KeyNote kring förändringarna som skett genom åren och hur vi idag med hjälp av våra partners kan erbjuda er en förenkling i ert arbete. Därefter tog nya Sverigechefen för Citrix, Joakim Wiling efter och presenterade hur de arbetar idag för att göra det möjligt för er att arbeta vart ni vill – arbetet är inte en plats! Besökarna fick även ta del utav en demo av WorxHome och hur enkelt det att få tillgång olika typer av applikationer och data via ett och samma gränssnitt. IMG_8282

Nicklas Isaksson, från AppSense presenterade sina lösningar kring användarvirtualisering, där flera av besökarna på plats var medvetna om vad deras lösningar innebär samt har gjort för deras organisation.

Jakob Jakobsson från Xylem var med som kundreferens och berättade om sitt pågående projekt de nu står inför med nya Citrix-lösningar. Xylem har haft hjälp av AceIQ med sina Citrix-lösningar sedan AceIQ´s start för 5 år sedan.

Richard Edwards från Lakeside Software fick avrunda förmiddagspasset med att prata kring deras produkt SysTrack – hur ni på bästa sätt kan övervaka, diagnostisera och även förutspå problem i era system.
IMG_8295
Direkt efter lunchen gjorde Josef Malmborg och Max Lindqvist från AceIQ en demo kring Reddo, en ny partner till AceIQ samt HDX Mobile vilka är olika sätt att ”Mobilanpassa” Windowsapplikationer.

Jörgen Jansson, Gemalto gjorde en presentation kring ”Det är ditt ansvar”. Ni kan skydda er mot dataintrång och det måste vara en prioritering för alla bolag idag att göra en förändring.

Al Pitcher, årets manliga ståuppare, 2011 fick avrunda dagen med att ge alla ett gott skratt i form av en komedishow.

IMG_8315
Under dagens pauser kunde besökarna mingla bland våra utställare och nätverka med dem. Tack till Gemalto, Citrix, AppSense, Imprivata, Forsis, Dell/Wyse, SecMaker, Nvidia, Lakeside Software och IGEL för att ni gjort CitrixDagen möjlig. Vi tackar även Mats Ericson, Citrix för sin exemplariska del i CitrixDagen som moderator.

Besökarna lämnade dagen med intressanta nyheter och ”aha” upplevelser, förhoppningsvis redan nu med tankarna kring hur AceIQ ska kunna hjälpa dem med förenklingen kring deras arbetssituation.

Missade ni dagen och vill få en sammanfattning av den? Boka in ett möte idag!

Eva- Katrine Persson
Marknadskoordinator/ Informatör
CitrixDagen - loggor

Nyheter

Nutanix: Revolutionerar IT för framtiden

Välkommen till en värld där IT blir en enkel resurs och där innovation möter effektivitet. Nutanix, ledande inom hyperkonvergerad infrastruktur, har skapat en banbrytande plattform som förändrar hur företag tänker kring sina IT-behov.

Läs mer

Press Release – ROL Intelligent Office och AceIQ ingår partnerskap

ROL Intelligent Office och AceIQ har inlett ett partnerskap i syfte att tillsammans erbjuda lösningar som skapar en bättre arbetsplats och hjälper företag att bli mer attraktiva arbetsgivare.

Läs mer

AceIQ söker fler konsulter!

Vi söker ständigt efter kompetens och just nu behöver vi fler konsulter och hoppas på att just du som läser detta kan vara vår nya medarbetare. Vi fortsätter […]

Läs mer