CitrixDagen 2014!

Till sköna toner äntrar Håkan Andersson scenen för att starta Key Noten till årets CitrixDagen. Håkan Andersson leder oss in i dagens tema som handlar om Framtidens flexibla arbetsplats och hur AceIQ tillsammans med partners, kan leverera den till er. Vd:n för AceIQ bygger upp till en spännande dag med stora förväntningar på talare, demonstrationer och nätverkande.

Flera ämnen berördes under dagen och några av dem var: enhets krav, flexibilitet, mobilitet, inloggningssätt, säkerhet, fildelning och självklart vad framtidens arbetsplats innebär. Sören Erkenborn, från SafeNet pratade kring deras fördelar för säkerhetsautentisering och hur ni på bästa sätt kan använda det till era molnbaserade tjänster.

Under hela dagen hade besökarna möjlighet att mingla bland alla de utställare som är samarbetspartners till AceIQ; AppSense, Citrix, Dell/Wyse, Forsis, Igel, Sanbolic, SafeNet och SecMaker. De fick möjligheten till att se de olika fördelar som företagen har att erbjuda och hur de tillsammans med AceIQ kan skapa de bästa lösningarna utifrån era behov.

Daniel Lindkvist, Citrix fortsatte dagens event där han talade om historiken kring Citrix. Citrix är idag mer relevanta än någonsin. Varför? För att de löser de krav som affärsverksamheten ställer till IT kring nya arbetssätt samt mobilitet.

Jörgen Norman, Knightec började sin presentation med att visa den film som spelats in tillsammans med Citrix, deras unika lösning av CAD med HDX 3D Pro. Jörgen fortsatte även spåret med att berätta vilka behov de haft samt vilken vision de hade för att skapa sitt virtuella Sverigekontor. Vilket de tycker sig ha uppnått idag med sin lösning från AceIQ. Förmiddagspasset avrundades med en demo där Knightec visar hur de arbetar med CAD i sin miljö och att de kan använda hela Sverige som sin arbetsplats.

Som start på eftermiddagspasset fortsatte Anders Blecko, Citrix temat Framtidens Flexibla Arbetsplats där han presenterade fördelarna med XenMobile – vikten av mobilitet. Med XenMobile underlättar ni för er IT-avdelning då de på ett smidigt sätt kan få in alla förbestämda ”appar” i nyanställdas enheter. Han avrundade sin presentation med en demo av XenMobile.

Sensationell profiloptimering, det får ni genom DesktopNow som Alex Walsh från AppSense som presenterade. AppSense avslutade även dem med att visa en demonstration där besökarna övergripande fick se hur DesktopNow fungerar samt dess fördelar.

AceIQ visade förenklad inloggning och hur det på ett smidigt sätt kan anpassas till er verksamhet i form av Secure Walk Away, fingeravtrycksläsare, smarta kort och RFID.

Dagen avrundades med breakout session som var två delad, en mer tekniskt orienterad med fokus på NetScaler/XenDesktop samt en affärsorienterad med fokus på ShafeFile.

Nyheter

Nutanix: Revolutionerar IT för framtiden

Välkommen till en värld där IT blir en enkel resurs och där innovation möter effektivitet. Nutanix, ledande inom hyperkonvergerad infrastruktur, har skapat en banbrytande plattform som förändrar hur företag tänker kring sina IT-behov.

Läs mer

Press Release – ROL Intelligent Office och AceIQ ingår partnerskap

ROL Intelligent Office och AceIQ har inlett ett partnerskap i syfte att tillsammans erbjuda lösningar som skapar en bättre arbetsplats och hjälper företag att bli mer attraktiva arbetsgivare.

Läs mer

AceIQ söker fler konsulter!

Vi söker ständigt efter kompetens och just nu behöver vi fler konsulter och hoppas på att just du som läser detta kan vara vår nya medarbetare. Vi fortsätter […]

Läs mer