Citrix-dagen i samarbete med AceIQ

I november så är det dags för oss att ha ett seminarium på Krinova Science Park i Kristianstad. Ett tillfälle för dig att möta betydelsefulla personer från IT-branschen och att få lära dig mer om vad Citrix och AceIQ arbetar med just nu.

Klicka på bilden till höger och läs mer om vad som kommer att ske under dagen på Krinova Science Park i Kristianstad och där hittar du också uppgifterna som du behöver för att göra en anmälan till seminariet.

Eva- Katrine Persson
Marknadsassistent

Nyheter

Nutanix: Revolutionerar IT för framtiden

Välkommen till en värld där IT blir en enkel resurs och där innovation möter effektivitet. Nutanix, ledande inom hyperkonvergerad infrastruktur, har skapat en banbrytande plattform som förändrar hur företag tänker kring sina IT-behov.

Läs mer

Press Release – ROL Intelligent Office och AceIQ ingår partnerskap

ROL Intelligent Office och AceIQ har inlett ett partnerskap i syfte att tillsammans erbjuda lösningar som skapar en bättre arbetsplats och hjälper företag att bli mer attraktiva arbetsgivare.

Läs mer

AceIQ söker fler konsulter!

Vi söker ständigt efter kompetens och just nu behöver vi fler konsulter och hoppas på att just du som läser detta kan vara vår nya medarbetare. Vi fortsätter […]

Läs mer