Citrix App Firewall – skydda appar, webbplatser och API:er

Hur ser ni på nätverkssäkerhet? Kanske är det dags att omvärdera? Nätverksövervakning är ett möjligt sätt vi har för att skydda oss från både kända och okända attacker.

Attacker mot webbapplikationer och IT-infrastruktur blir allt vanligare. Citrix App Firewall är en funktion i Citrix ADC (NetScaler) och är en brandvägg som skyddar applikationer och webbplatser från både kända och okända attacker utan att påverka applikationernas svarstider och genomströmning av data.

Använder ni er utav en Citrix ADC idag, så har ni möjlighet att implementera Citrix App Firewall!

Hör av er till oss så berättar vi gärna mer!

Nyheter

Nutanix: Revolutionerar IT för framtiden

Välkommen till en värld där IT blir en enkel resurs och där innovation möter effektivitet. Nutanix, ledande inom hyperkonvergerad infrastruktur, har skapat en banbrytande plattform som förändrar hur företag tänker kring sina IT-behov.

Läs mer

Press Release – ROL Intelligent Office och AceIQ ingår partnerskap

ROL Intelligent Office och AceIQ har inlett ett partnerskap i syfte att tillsammans erbjuda lösningar som skapar en bättre arbetsplats och hjälper företag att bli mer attraktiva arbetsgivare.

Läs mer

AceIQ söker fler konsulter!

Vi söker ständigt efter kompetens och just nu behöver vi fler konsulter och hoppas på att just du som läser detta kan vara vår nya medarbetare. Vi fortsätter […]

Läs mer