Att arbeta hemifrån i rådande situation?

AceIQ och våra medarbetare axlar ett stort ansvar till följd av den senaste tidens utveckling av Corona-viruset (Covid-19) och dess spridning. Teknologi från våra vänner på Citrix och Ivanti har aldrig varit så relevant som i dessa tider, när behovet för distans- och hemarbetsplatser är som störst.

Vårt jobb och ansvar – Vi möjliggör att företag och organisationer kan fortsätta bedriva sin verksamhet utan avkall beträffande åtkomst till pc-skrivbordet, applikationer eller kvalitet för användare på distans.

Den aktuella utmaningen som verksamheter upplever handlar primärt om åtkomst. Användare behöver tillgång till en komplett arbetsyta med floran av nya, och framförallt gamla applikationer vilka inte är sprungna ur modern tid, för att utföra sitt arbete. Gamla tankesätt och taktiska lösningar är begränsade och många upplever bekymmer med bandbredd och kapacitet.

Låt oss vägleda er hur ni har möjlighet att bibehålla produktivitet och lönsamhet genom smarta lösningar, som utnyttjar minimal bandbredd och ger användare samma upplevelse på distans som på det fysiska kontoret.

Stort tack Thule Group, Xylem Water Solutions och Carnegie för ert förtroende under rådande situation!

Nyheter

Nutanix: Revolutionerar IT för framtiden

Välkommen till en värld där IT blir en enkel resurs och där innovation möter effektivitet. Nutanix, ledande inom hyperkonvergerad infrastruktur, har skapat en banbrytande plattform som förändrar hur företag tänker kring sina IT-behov.

Läs mer

Press Release – ROL Intelligent Office och AceIQ ingår partnerskap

ROL Intelligent Office och AceIQ har inlett ett partnerskap i syfte att tillsammans erbjuda lösningar som skapar en bättre arbetsplats och hjälper företag att bli mer attraktiva arbetsgivare.

Läs mer

AceIQ söker fler konsulter!

Vi söker ständigt efter kompetens och just nu behöver vi fler konsulter och hoppas på att just du som läser detta kan vara vår nya medarbetare. Vi fortsätter […]

Läs mer