Är ni ett öppet mål för attacker?

Idag drabbas fler och fler organisationer av olika typer av skadlig kod i form utav Ransomware/ CryptoLocker. AceIQ kan hjälpa er innan ni drabbas av detta fasansfulla malware, vi har de rätta verktygen för er så ni kan undvika en incident.

Vad innebär Ransomware och CryptoLocker?
Tyvärr drabbas många företag idag av nätbrottslingar som letar sig in på olika sätt i er organisations system med hjälp av Ransomware som CryptoLocker. Drabbas ni av dessa typer av malware så kan det bli svårt för er att komma åt filer, dokument och data. De blir helt enkelt onåbara vilket kan vara förödande. Det är en skadlig kod som krypterar alla era filer på datorn men även på de nätverksenheterna ni har tillgång till. Det är de såkallade nätbrottslingarna som sitter på nyckeln till filerna och de kräver ofta en lösensumma för att ge ut nyckeln. Utan tillgång till viktig företagsinformation står organisationen i ett väldigt sårbart läge.

Betala, kör restore eller acceptera att filerna är borta – dessa val står ni inför utan stabil säkerhetslösning.

säkerhetÖverlista nätbrottslingarna tillsammans med AppSense och AceIQ
Glöm inte bort vikten av säkerhet i er organisation och ligg alltid steget före brottslingarna – undvik malware i era system. En säkerhetslösning som vi på AceIQ tar fram åt er med produkter från AppSense i grunden.

Traditionell antivirus och sandbox-teknik är inte tillräckligt för att era företagsdokument ska vara säkra. Idag behövs ytterligare skikt som kompletterar försvaret på djupet i säkerhetsstrategin.

Att använda AppSense som en del av er totala säkerhetsstrategi hjälper er att förbättra användarupplevelsen och skyddar viktig data.

Hur kan vi hjälpa till att förhindra nuvarande och framtida Ransomware?
Denna lösning är unik i sig själv vad gäller användarhantering på detaljnivå, där vi kan förhindra exekvering av otillåten kod. Den fungerar som så att den injicerar sig själv i programmet innan användaren startar det. Detta möjliggör till en detaljerad kontroll över vad programmet får lov att göra i systemet, om det ens får lov att startas alls.

Fixa er sårbarhet för Ransomware utan att påverka era användares produktivitet.

”Förekom istället för att förekommas!” Kontakta oss idag för den bäst lämpade lösningen för er organisation.

Anna Trägårdh, Lösningsrådgivare AceIQ
AppSense

Bildkälla: www.appsense.com

Titta på detta intressanta klipp från AppSense som visar hur lösningen fungerar:
How to Stop Zero-Day Malware Once and For All – AppSense

Nyheter

Nutanix: Revolutionerar IT för framtiden

Välkommen till en värld där IT blir en enkel resurs och där innovation möter effektivitet. Nutanix, ledande inom hyperkonvergerad infrastruktur, har skapat en banbrytande plattform som förändrar hur företag tänker kring sina IT-behov.

Läs mer

Press Release – ROL Intelligent Office och AceIQ ingår partnerskap

ROL Intelligent Office och AceIQ har inlett ett partnerskap i syfte att tillsammans erbjuda lösningar som skapar en bättre arbetsplats och hjälper företag att bli mer attraktiva arbetsgivare.

Läs mer

AceIQ söker fler konsulter!

Vi söker ständigt efter kompetens och just nu behöver vi fler konsulter och hoppas på att just du som läser detta kan vara vår nya medarbetare. Vi fortsätter […]

Läs mer