AceIQ välkomnar ny medarbetare

per

Per berätta lite om dig själv:

– Jag är uppvuxen i Stockholm där jag bor än idag tillsammans med familjen; min fru Kristin och våra två söner Fredrik och Mattias. Min största hobby är mitt motorintresse, jag äger en MG Midget och 3 stycken motorcyklar. Jag har arbetat inom IT-branschen sedan 1983, med flera olika saker, så det har hunnit bli några år i branschen. De senaste åren har jag fokuserat på Citrix produkter.

Varför AceIQ?

– Jag fick en rekommendation av en kollega om att AceIQ skulle öppna upp i Stockholm så därför kontaktade jag Håkan Andersson, AceIQ som är en gammal vän och kollega. AceIQ är ett fokuserat företag och de har verkligen ”Go” i sin atmosfär, så jag ser verkligen framemot att nu få vara en del av detta team.

Vilken roll kommer du att ha?

– Min titel blir Systems Engineer och jag kommer att sitta som konsult till våra kunder, främst i Stockholm men också runt i landet.

Vi ser framemot att Per börjar hos oss och han börjar i rätt tid då han får vara med och öppna upp vårt nya kontor i Stockholm. Per har djupa kunskaper, främst inom Citrix så vi vet att han kommer att bli en bra tillgång för oss och han är en härlig lagkamrat.

Vi hälsar Per välkommen den 1:e juli!

Nyheter

AceIQ söker fler konsulter!

Vi söker ständigt efter kompetens och just nu behöver vi fler konsulter och hoppas på att just du som läser detta kan vara vår nya medarbetare. Vi fortsätter […]

Läs mer

Vi åker på technical bootcamp i München!

Under nästa vecka, den 14-16 februari, åker delar av AceIQ till München för att vara med på IGEL Disrupt. Här är tanken att vi under tre dagar ska […]

Läs mer

Stockholm Tech Live, 11-12 maj

Stockholm Tech Live är årets viktigaste högteknologiska mötesplats, där du får möjlighet att uppleva nästa stora grej. Den flexibla arbetsplatsen Tänk dig att du aldrig mer behöver installera […]

Läs mer