AceIQ välkomnar ny medarbetare!

patrik_webbIdag börjar Patrik Ottosson hos oss på AceIQ som Solutions Advisor. Han kommer att fokusera på Industridatorer som är en växande del av företaget. Han kommer att utgå från huvudkontoret i Kristianstad men arbeta över hela Sverige samt Norden. För att ni ska lära känna Patrik lite bättre har vi bett honom att presentera sig själv.

Patrik, berätta lite om dig själv

– Jag är en man i mina bästa dagar, bor i Bromölla tillsammans med min fru Camilla och våra två söner, Joel och Noah. På min fritid ägnar jag enormt mycket tid åt fotboll, jag är tränare för pojkar f. 2004. Jag är även viceordförande i föreningen Ifö Bromölla IF, som ni förstår går då mycket tid åt till fotbollen; jag har tur som har en familj som delar mitt intresse.

– I grunden är jag utbildad militär med inriktning på stridsvagn, men valde tidigt att sadla om till säljare. Jag ser mig som en säljare som kan ta mig an vilka uppdrag jag än får då jag jobbat inom olika branscher; jag har varit i säkerhetsbranschen, möbelindustrin och nu senast som säljare av truckar. Mitt senaste jobb som säljare av truckar går hand i hand med min nya tjänst på AceIQ, då industridatorerna är bra lämpade för truckar. Jag tycker att det ska bli spännande att fortsätta min personliga utvecklingsbana och ge mig in i IT-världen.

Varför AceIQ?

– Jag valde att börja på AceIQ då de har en härlig laguppställning (min fotbollssida som talar) samt att de har produkter som ligger i framkant för branschen. Jag ser stor potential i företaget och jag kommer in med en hög motivation för att hjälpa att föra företaget fortsatt framåt.

Vi tycker att det är kul att få in Patrik på AceIQ och hälsar honom varmt välkommen till företaget. Vi är ständigt på jakt efter kompetent personal till företaget och vi känner att vi har hittat rätt med Patrik som vår nya Solutions Advisor med fokusering på Industridatorer.

Nyheter

Nutanix: Revolutionerar IT för framtiden

Välkommen till en värld där IT blir en enkel resurs och där innovation möter effektivitet. Nutanix, ledande inom hyperkonvergerad infrastruktur, har skapat en banbrytande plattform som förändrar hur företag tänker kring sina IT-behov.

Läs mer

Press Release – ROL Intelligent Office och AceIQ ingår partnerskap

ROL Intelligent Office och AceIQ har inlett ett partnerskap i syfte att tillsammans erbjuda lösningar som skapar en bättre arbetsplats och hjälper företag att bli mer attraktiva arbetsgivare.

Läs mer

AceIQ söker fler konsulter!

Vi söker ständigt efter kompetens och just nu behöver vi fler konsulter och hoppas på att just du som läser detta kan vara vår nya medarbetare. Vi fortsätter […]

Läs mer