AceIQ välkomnar ny medarbetare!

20130826_212904_henrik

Vi välkomnar det senaste tillskottet till AceIQ, Henrik Mattsson.

Henrik berätta om dig själv:

– Jag är uppvuxen i Hässleholm men bor nu i Skummeslövstrand utanför Laholm tillsammans med Ros-Marie och våra två barn, Wilma och Alice. Som person är jag mycket aktiv, min fritid består av aktiviteter som passar mitt sportintresse; vindsurfing, snorkling, mastersimning men det blir även terränglöpning, cykling och skidåkning. Mitt senaste snickarprojekt på hemmaplan består av en bastutunna som ska bli roligt att få inviga.

Jag firar 19-års jubileum inom IT-branschen då jag började min karriär inom IT, 1994. Jag har arbetat på flera olika IT-avdelningar innan jag övergick helt till konsultande för både stora och små företag; både inom offentliga och privata sektorn. Främst har jag arbetat med virtualisering och Citrix men även med SmartCard och SSO (Single Sign On).

Varför AceIQ?

– Max Lindqvist och Håkan Andersson på AceIQ är gamla kollegor till mig så det ska bli roligt att arbeta tillsammans igen. Jag tycker att AceIQ är ett spännande företag som ständigt utvecklas, mina nya kollegor har ett brinnande intresse för specifika områden vilket gör att IT-miljöerna kan bli effektivare. Kollegorna på AceIQ består av ett härligt gäng och vi kommer tillsammans följa och påverka företagets utveckling.

Vilken blir din roll?

– Min roll blir Solutions Architect (lösningsarkitekt) samt konsult för våra kunder. Jag kommer främst att utgå från Halland, men arbeta med kunder över hela Sverige.

Vi är väldigt glada över att Henrik börjar hos oss och vi känner att han kommer in helt rätt i tiden då vi är i behov av förstärkning för att möta efterfrågan. Henrik har en kreativ ådra som krävs för att skapa bra lösningar för oss och våra kunder.

Den 1:e september börjar Henrik på AceIQ. Vi söker ständigt efter nya förmågor till vårt team, så känner du att du skulle vilja vara en del av AceIQ och du är en konsult med erfarenhet av Citrix, skicka då en ansökan till

Eva- Katrine Persson
Marknadsassistent

Nyheter

Nutanix: Revolutionerar IT för framtiden

Välkommen till en värld där IT blir en enkel resurs och där innovation möter effektivitet. Nutanix, ledande inom hyperkonvergerad infrastruktur, har skapat en banbrytande plattform som förändrar hur företag tänker kring sina IT-behov.

Läs mer

Press Release – ROL Intelligent Office och AceIQ ingår partnerskap

ROL Intelligent Office och AceIQ har inlett ett partnerskap i syfte att tillsammans erbjuda lösningar som skapar en bättre arbetsplats och hjälper företag att bli mer attraktiva arbetsgivare.

Läs mer

AceIQ söker fler konsulter!

Vi söker ständigt efter kompetens och just nu behöver vi fler konsulter och hoppas på att just du som läser detta kan vara vår nya medarbetare. Vi fortsätter […]

Läs mer