AceIQ välkomnar första deltagaren till AceIQ Traineeprogram

Efter flera ansökningar och mängder av intervjuer har nu AceIQ hittat sin första aspirant till AceIQ´s Traineeprogram. Anledning till att AceIQ startar sitt program är för att kunna träna upp sina Citrix-experter från grunden och kunna ge den kompetens som vi kräver av våra medarbetare.

De certifieringar som vi kräver att vår trainee, Philemond Nordström ska ha efter avslutat program är:

Citrix XenMobile
Citrix XenDesktop
Citrix XenApp
Citrix NetScaler
AppSense Professional 3.0

Philemond, berätta lite om dig själv: Philemond
Jag bor och är uppvuxen i Kristianstad och är nyutexaminerad från Kristianstads Högskola där jag läste på IT-driftteknikprogrammet. På fritiden så blir det en hel del träning, främst gymmet och även umgås med vänner och familj.

Varför AceIQ?
Jag gillar att det är ett så pass ungt och drivande företag som väljer att satsa tidigt på att få fram rätt kompetens inom företaget.

Under vilken tid är din Trainee-period?
Den gäller från och med idag 26/10 fram tills sommaren 2016.

Vi välkomnar Philemond Nordström till AceIQ och hoppas att han kommer att trivas hos oss. Vill du redan nu söka till vår trainee-program med start hösten 2016 skickar du din ansökan till Marcus Andersson.

 

 

Nyheter

Nutanix: Revolutionerar IT för framtiden

Välkommen till en värld där IT blir en enkel resurs och där innovation möter effektivitet. Nutanix, ledande inom hyperkonvergerad infrastruktur, har skapat en banbrytande plattform som förändrar hur företag tänker kring sina IT-behov.

Läs mer

Press Release – ROL Intelligent Office och AceIQ ingår partnerskap

ROL Intelligent Office och AceIQ har inlett ett partnerskap i syfte att tillsammans erbjuda lösningar som skapar en bättre arbetsplats och hjälper företag att bli mer attraktiva arbetsgivare.

Läs mer

AceIQ söker fler konsulter!

Vi söker ständigt efter kompetens och just nu behöver vi fler konsulter och hoppas på att just du som läser detta kan vara vår nya medarbetare. Vi fortsätter […]

Läs mer