AceIQ välkomnar en ny medarbetare!

Vi har nu valt att förstärka vår konsultavdelning med en ny medarbetare på vårt huvudkontor i Kristianstad. Vi välkomnar Marcus Andersson till AceIQ.

Marcus, berätta lite om dig själv:

– Jag är 30 år, bor på en hästgård utanför Sjöbo med min sambo Sandra och vår 3 åriga son Melvin. I april väntar vi tillökning med ett nytt nyförvärv till familjen. Jag är en MFF fanatiker och försöker gå på alla hemmamatcher, tycker att det är extra roligt nu när den allsvenska premiären har varit. Jag är nu tillbaka i Kristianstad där min karriär inom IT började, då jag studerade på högskolan i Kristianstad med inriktning på IT. Direkt efter examen började jag som konsult med inriktning på Citrix och i den banan har det fortsatt. De senaste åren har jag varit konsult direkt för Citrix med EMEA som min arbetsplats.

Varför har du valt att börja på AceIQ?

– Jag kände att det var dags för mig utvecklingsmässigt att gå vidare och där känner jag att AceIQ är det rätta företaget för mig. AceIQ är ett företag som kan ge mig nya utmaningar just utifrån den utvecklingsfasen som företaget nu är i. Jag känner att jag har mycket att bidra med genom min Citrixkompetens och det är en produktfamilj som AceIQ inriktar sig starkt på.

Vilken blir din roll på AceIQ?

– Min roll som Solutions Architect på AceIQ kommer att innefatta både design- och arkitekturarbete åt våra kunder. Jag kommer att tillsammans med kund att utveckla deras IT-miljö på ett innovativt sätt samt fungera som ett stöd i deras beslutsprocess.

Vi välkomnar Marcus Andersson till AceIQ och vi är övertygade om att Marcus kommer att bidra med stor erfarenhet samt att han kommer att utvecklas hos oss. Marcus når du på eller +46- 702-33 56 03.

Nyheter

Nutanix: Revolutionerar IT för framtiden

Välkommen till en värld där IT blir en enkel resurs och där innovation möter effektivitet. Nutanix, ledande inom hyperkonvergerad infrastruktur, har skapat en banbrytande plattform som förändrar hur företag tänker kring sina IT-behov.

Läs mer

Press Release – ROL Intelligent Office och AceIQ ingår partnerskap

ROL Intelligent Office och AceIQ har inlett ett partnerskap i syfte att tillsammans erbjuda lösningar som skapar en bättre arbetsplats och hjälper företag att bli mer attraktiva arbetsgivare.

Läs mer

AceIQ söker fler konsulter!

Vi söker ständigt efter kompetens och just nu behöver vi fler konsulter och hoppas på att just du som läser detta kan vara vår nya medarbetare. Vi fortsätter […]

Läs mer