AceIQ på Commaxx Connect

Commaxx connectAceIQ var på plats på Commaxx årliga event, deras Connect som hölls igår på Hotellet i Stockholm. En dag liksom för AceIQ bland annat bestod av att fira Commaxx som nu varit verksamma i fem år. Vi gratulerar Commaxx Sverige!

För att fira sina 5 år som verksamma anordnade Commaxx igår sitt årliga event under seneftermiddag/kväll på Hotellet i Stockholm. Ett fantastiskt event med fokus på nätverkande med branschkollegor.

Lennart Paulsson skötte ännu en gång rollen som moderator på Commaxx Connect med bravur. På scenen bjöds vi på intressanta presentationer från flera av Commaxx leverantörer så som: Dell Wyse, WatchGuard, Kaspersky Lab, AppSense, Gemalto mfl. Citrix nya Sverigechef, Joakim Wiling var även på plats och var med i Commaxx talkshow.Blomma till Commaxx

Kvällens höjdpunkt för de flesta var ändå när den svenska komikern, Robert Gustafsson bjöd upp till show och avrundade kvällen.

Tack, Commaxx för ett trevligt event och grattis till era 5 fantastiska verksamhetsår.

Trevlig helg
AceIQ

 

Nyheter

Nutanix: Revolutionerar IT för framtiden

Välkommen till en värld där IT blir en enkel resurs och där innovation möter effektivitet. Nutanix, ledande inom hyperkonvergerad infrastruktur, har skapat en banbrytande plattform som förändrar hur företag tänker kring sina IT-behov.

Läs mer

Press Release – ROL Intelligent Office och AceIQ ingår partnerskap

ROL Intelligent Office och AceIQ har inlett ett partnerskap i syfte att tillsammans erbjuda lösningar som skapar en bättre arbetsplats och hjälper företag att bli mer attraktiva arbetsgivare.

Läs mer

AceIQ söker fler konsulter!

Vi söker ständigt efter kompetens och just nu behöver vi fler konsulter och hoppas på att just du som läser detta kan vara vår nya medarbetare. Vi fortsätter […]

Läs mer