AceIQ på Citrix NNEO

Citrix NNEO (New Networking Employee Orientation) Nov 8- Nov 11 i Santa Clara USA

Första svenska partnern på Citrix NNEOAceIQ blev som första svenska partner till Citrix inbjuden till att delta i Citrix NNEO (New Networking Employee Orientation. Vanligtvis är det endast Citrix-anställda som får genomgå denna utbildning men vi är mycket glada över att vår nya Networking Sales Manager, Michael Murica fick möjligheten att delta i denna utbildning. I denna utbildningsomgång i Santa Clara var vi endast 6 partners från hela världen inbjudna, så vi är mycket stolta över att vi fått ta del utav detta.

Det blev tre fullspäckade utbildningsdagar där Citrix hade med sig talare/ utbildare från sin R&D avdelning, säkerhets-, marknads- och säljavdelning. Fokus på just Citrix NNEO låg på NetScaler och SD-WAN. Vi fick möjligheten att fördjupa oss i skillnaderna mellan Citrix SD-WAN och andra produkter i branschen. Vad är AppFirewall och vilka funktioner den har, hur den arbetar för att göra organisationer säkrare. Vi fick fördjupa oss i MAS (Management och Analytics System) som presenterades under årets Citrix Synergy i Las Vegas. MAS underlättar för organisationer att få större kontroll på er trafik och miljö. Under Citrix NNEO fick vi också möjligheten att gå igenom de nya funktioner för Citrix NetScaler som kommer att introduceras för er under 2017.

Citrix NNEO var ett utmärkt tillfälle för Michael Murica som ny på AceIQ att knyta kontakter med Citrix och få möjligheten att fördjupa sig i Citrix nätverksprodukter.

”Mina personliga uppfattning är att på Citrix är en ganska platt organisation där oavsett om vi är partner eller anställd av Citrix så kan vi alltid ringa till Citrix för att få hjälp i olika affärer och de erbjuder sig även att följa med på alla kundmöten oavsett om vi är säljare eller högre uppsatt chef.” Michael Murica, Networking Sales Manager

Med ledorden One for Any vill vi på AceIQ tacka Citrix för att vi fick möjligheten att delta på Citrix NNEO i Santa Clara. Kontakta oss för mer information rörande förbättringar av era nätverkslösningar.

Nyheter

Nutanix: Revolutionerar IT för framtiden

Välkommen till en värld där IT blir en enkel resurs och där innovation möter effektivitet. Nutanix, ledande inom hyperkonvergerad infrastruktur, har skapat en banbrytande plattform som förändrar hur företag tänker kring sina IT-behov.

Läs mer

Press Release – ROL Intelligent Office och AceIQ ingår partnerskap

ROL Intelligent Office och AceIQ har inlett ett partnerskap i syfte att tillsammans erbjuda lösningar som skapar en bättre arbetsplats och hjälper företag att bli mer attraktiva arbetsgivare.

Läs mer

AceIQ söker fler konsulter!

Vi söker ständigt efter kompetens och just nu behöver vi fler konsulter och hoppas på att just du som läser detta kan vara vår nya medarbetare. Vi fortsätter […]

Läs mer