AceIQ nyanställer

På AceIQ välkomnar vi nu vårt senaste tillskott, Henrik Kristoffersson. Henrik passar som handen i handsken in i vår företagsmentalitet samt att han besitter mycket kunskap och förståelse för det som vi arbetar med. Vi ser att Henrik kommer bli en bra tillgång för oss och vi hoppas att ni alla får stifta bekantskap med honom i olika projekt.

Henrik berätta lite om dig själv
Jag är 33 år, bor tillsammans med min fru och vår dotter utanför Kristianstad. Till hösten väntar vi tillökning i familjen vilket är mycket spännande. Jag har tidigare arbetat som tekniskt produktansvarig hos en distributör av handdatorer men under senare år med lösnings- och systemförsäljning inom telekombranschen. Har även en högskoleexamen som IT-drifttekniker med inriktning System Management. Henrik_Kristoffersson

Varför AceIQ?
När jag arbetade inom telekombranschen blev jag fascinerad över den stora våg som kom kring mobilitet och jag stötte i flera sammanhang på begreppet Citrix och deras sätt att arbeta för en mobil arbetsplats. När jag hittade AceIQ, ett innovativt lokalt företag som arbetade fokuserat med Citrix, kändes det helt rätt för mig. Så, när erbjudandet om att fortsätta min utveckling tillsammans med AceIQ var jag inte sen att anta utmaningen.

Vilken blir din roll på AceIQ?
Jag kommer att arbeta som ”System Engineer” och agera som konsult för våra kunder.

AceIQ hälsar Henrik varmt välkommen till vårt gäng och vi hoppas att ni gör detsamma. Henrik kommer att vara baserad i Kristianstad på vårt huvudkontor, men arbeta med kunder både nationellt och internationellt. För glöm aldrig, arbetet är inte en plats!

Vi vill även passa på att önska er alla ett trevligt Nationaldagsfirande med fint väder och god mat.

Eva- Katrine Persson
Marknadskoordinator/ Informatör

Nyheter

Nutanix: Revolutionerar IT för framtiden

Välkommen till en värld där IT blir en enkel resurs och där innovation möter effektivitet. Nutanix, ledande inom hyperkonvergerad infrastruktur, har skapat en banbrytande plattform som förändrar hur företag tänker kring sina IT-behov.

Läs mer

Press Release – ROL Intelligent Office och AceIQ ingår partnerskap

ROL Intelligent Office och AceIQ har inlett ett partnerskap i syfte att tillsammans erbjuda lösningar som skapar en bättre arbetsplats och hjälper företag att bli mer attraktiva arbetsgivare.

Läs mer

AceIQ söker fler konsulter!

Vi söker ständigt efter kompetens och just nu behöver vi fler konsulter och hoppas på att just du som läser detta kan vara vår nya medarbetare. Vi fortsätter […]

Läs mer