”AceIQ Makes Clean Sweep of Citrix Specialist Tracks”

AceIQ har blivit uppmärksammade av Citrix genom att vi var först i Norden att fylla alla fyra Specialist områden för Citrix Practicum, detta genom en intervju som nu finns tillgänglig för er här med rubrik ”AceIQ Makes Clean Sweep of Citrix Specialist Tracks”

Vi är väldigt glada och tacksamma över den uppmärksamhet som vårt hårda arbete får och att det verkligen ger utdelning. Vill ni även veta mer om vad det innebär så skrev vi om det här

Alla på AceIQ önskar er en fin dag
Eva- Katrine Persson
Marknadskoordinator/ Informatör

Citrix Bild
Bildkälla: Citrix Partner Network

Nyheter

Nutanix: Revolutionerar IT för framtiden

Välkommen till en värld där IT blir en enkel resurs och där innovation möter effektivitet. Nutanix, ledande inom hyperkonvergerad infrastruktur, har skapat en banbrytande plattform som förändrar hur företag tänker kring sina IT-behov.

Läs mer

Press Release – ROL Intelligent Office och AceIQ ingår partnerskap

ROL Intelligent Office och AceIQ har inlett ett partnerskap i syfte att tillsammans erbjuda lösningar som skapar en bättre arbetsplats och hjälper företag att bli mer attraktiva arbetsgivare.

Läs mer

AceIQ söker fler konsulter!

Vi söker ständigt efter kompetens och just nu behöver vi fler konsulter och hoppas på att just du som läser detta kan vara vår nya medarbetare. Vi fortsätter […]

Läs mer