AceIQ inleder nytt samarbete med NVIDIA!

nvidia-banner-370x370På årets upplaga av CitrixDagen i Stockholm presenterade AceIQ ett nytt samarbete med det visuella IT-företaget, NVIDIA. AceIQ söker ständigt efter nya vägar, för att kunna erbjuda rätt lösningar till våra kunder utifrån deras behov, därför är vi nu glada över att kunna erbjuda våra kunder produkter från NVIDIA.

NVIDIA grundades 1993 av Jen-Hsun Huang, Chris Malachowsky och Curtis Priem i Kalifornien. Jen-Hsun Huang är idag VD för NVIDIA. Företaget är noterat på NASDAQ, de verkar världen över och har över 8800 anställda. År 1999 uppfann NVIDIA GPU (Graphic Processing Unit), en högeffektiv parallellprocessor som används för att rendera bilder, animationer och filmer. Alla dina enheter så som din smartphone, surfplatta och dator har en GPU – ett sätt för dig att nå en hög nivå på din visuella upplevelse.

Vad kan NVIDIA erbjuda er organisation?

NVIDIA GRID™, är en virtualiserad GPU som kommer att leverara en snabbare, interaktiv grafisk upplevelse för er organisation. Flera organisationer arbetar idag med olika typer av CAD-program, men de har svårt att få det att fungera på en annan plats än sin arbetsstation. Tillsammans med NVIDIA kan vi på AceIQ erbjuda er en flexibel arbetsstation i ett virtuellt skrivbord – du ska kunna arbeta på samma sätt som du gör på ditt kontor. Med vår hjälp kan du även arbeta i ditt program från en surfplatta eller en smartphone. Det låter bra, eller hur?

NVIDIA GRID™, verkar inom flera olika branscher så som hälso- och sjukvård, tillverkningsindustrin, olja & gas, myndigheter, utbildning, arkitektur, teknik och konstruktion. Alla dessa branscher har olika typer av utmaningar som NVIDIA tar sig an. På AceIQ kan vi erbjuda er en unik lösning med HDX 3D Pro, en lösning som har många fördelar från NVIDIA GRID™, som även vår kund Knightec drar nytta av idag.

AceIQ är rätt val för er när det kommer till att få den bäst lämpade grafiska upplevelsen för er organisation: XenServer vGPU med NVIDIA GRID™ ger stöd åt XenDesktop HDX 3D Pro. Oavsett om ni supporterar arkitekter, ingenjörer, designers, grafiker eller anställda som behöver tillgång till 3D-datamodeller, erbjuder vi er en lösning som innehåller alla fördelar med säker fjärråtkomst utan att kompromissa grafisk noggrannhet eller användardensitet.

Om du vill veta mer om vårt samarbete och hur du kan dra nytta av det, kontakta AceIQ.

Nyheter

Nutanix: Revolutionerar IT för framtiden

Välkommen till en värld där IT blir en enkel resurs och där innovation möter effektivitet. Nutanix, ledande inom hyperkonvergerad infrastruktur, har skapat en banbrytande plattform som förändrar hur företag tänker kring sina IT-behov.

Läs mer

Press Release – ROL Intelligent Office och AceIQ ingår partnerskap

ROL Intelligent Office och AceIQ har inlett ett partnerskap i syfte att tillsammans erbjuda lösningar som skapar en bättre arbetsplats och hjälper företag att bli mer attraktiva arbetsgivare.

Läs mer

AceIQ söker fler konsulter!

Vi söker ständigt efter kompetens och just nu behöver vi fler konsulter och hoppas på att just du som läser detta kan vara vår nya medarbetare. Vi fortsätter […]

Läs mer