AceIQ fyller 2 år!

hakan_max

AceIQ registrerades i november 2010. Från att då ha varit två personer genom Håkan Andersson och Max Lindqvist så har nu företaget vuxit till sju personer. Det första bokslutet visade på en omsättning på 10,7 milj. SEK med ett rörelseresultat på 1 milj. SEK. Så vi på AceIQ kan säga att vi är nöjda med starten och vi siktar på att växa ännu mer. Detta gör vi genom att vi skapar och utvecklar olika tjänster inom företaget som Kontoret på fickan och våra industridatorlösningar. Vi kommer nu i december att få byta till nya och större lokaler på Krinova Science Park för att vi alla ska få plats; vilket vi bara ser som ett härligt bekymmer att lösa, ett tecken på att företaget utvecklas.

Kunderna är dem som utgör grunden till vår framgång och de har hunnit bli några stycken; vi arbetar bl.a. tillsammans med SNA Europe, Lyckeby Culinar, Helsinborgs Hamn, 3, Landstinget Blekinge, ett flertal Länsförsäkringsbolag m.fl.

”Vi på AceIQ ser ljust på framtiden och spår en väldigt positiv tillväxt just för att företagen behöver mer expertkunskap i framtiden; något som vi erbjuder. Vi och våra kunder är vinnare; våra kunders framgång leder till vår framgång.” Säger Håkan Andersson VD, AceIQ.

Nu den 20:e november anordnar vi Citrix-dagen på Krinova i Kristianstad. Det är en dag där vi kommer att presentera AceIQ och vår största samarbetspartner Citrix mer ingående. På seminariet kommer ni också får höra några av våra kunder presentera de lösningarna som vi skapat tillsammans. En dag då vi fokuserar extra på er verksamhet men också ger er möjlighet att djupare få ta del av hur vi arbetar och med vilka vi arbetar tillsammans med.

”Vår satsning på att samarbeta väldigt nära med våra leverantörer, och att fokusera på nytta och värde för kunden, har gett resultat.” Säger Max Lindqvist Lösningsarkitekt, AceIQ.

Citrix-dagen är en perfekt dag för oss att anordna i samband med att vi firar 2 år genom att vi nu etablerat företagets grundpelare som vi hela tiden fortsätter att bygga vidare på. Vi hoppas på att ni har möjlighet att vara med oss under seminariet, samt att ni följer med oss och våra kunder i fortsatt gemensam framgång.

INVEST IN COMPETENCE – GO VIRTUAL WITH US

Eva- Katrine Persson
Marknadsassistent

Nyheter

Nutanix: Revolutionerar IT för framtiden

Välkommen till en värld där IT blir en enkel resurs och där innovation möter effektivitet. Nutanix, ledande inom hyperkonvergerad infrastruktur, har skapat en banbrytande plattform som förändrar hur företag tänker kring sina IT-behov.

Läs mer

Press Release – ROL Intelligent Office och AceIQ ingår partnerskap

ROL Intelligent Office och AceIQ har inlett ett partnerskap i syfte att tillsammans erbjuda lösningar som skapar en bättre arbetsplats och hjälper företag att bli mer attraktiva arbetsgivare.

Läs mer

AceIQ söker fler konsulter!

Vi söker ständigt efter kompetens och just nu behöver vi fler konsulter och hoppas på att just du som läser detta kan vara vår nya medarbetare. Vi fortsätter […]

Läs mer