AceIQ fortsätter sin expansion med nytt partnersamarbete!

Att AceIQ har en unik lösning när det kommer till att göra dagens tillverkningsindustrier och hamnar mer mobila har nog alla förstått idag. Fler företag kontaktar AceIQ för att få ta del utav vår unika lösning som förenklar administrationen för varje dator och lagerhantering på industrierna. AceIQ arbetar starkt för att fortsätta leverera rätt produkter till sina kunder och har därför inlett ett nytt partnersamarbete för att tillgodose de olika behov som respektive kund har.

Idag är det flera olika komponenter som gör det möjligt för AceIQ att vara unika med sin fokuserade lösning kring industridatorer, allt eftersom fler önskemål dyker upp från kund har de fått möjligheten att titta på nya partners för att kunna erbjuda ett helhetskoncept. AceIQ har inlett ett samarbete med Barex, ett nordiskt företag med huvudkontor i Göteborg som fokuserar på streckkodslösningar. Barex levererar produkter så som streckkodsläsare, handdatorer och skrivare för alla industrier. Produkter som är byggda för att klara de tuffaste industrimiljöerna.

För att kunna leverera helhetslösningar till kund utifrån önskemål tvekar inte AceIQ att ta in nya partners och utbilda internt för att visa på den spetskompetens som vi idag besitter.

För mer information om AceIQ´s nya partner kontakta Patrik Ottosson, AceIQ +46-760 12 42 30 eller titta på www.barex.se.

Nyheter

Nutanix: Revolutionerar IT för framtiden

Välkommen till en värld där IT blir en enkel resurs och där innovation möter effektivitet. Nutanix, ledande inom hyperkonvergerad infrastruktur, har skapat en banbrytande plattform som förändrar hur företag tänker kring sina IT-behov.

Läs mer

Press Release – ROL Intelligent Office och AceIQ ingår partnerskap

ROL Intelligent Office och AceIQ har inlett ett partnerskap i syfte att tillsammans erbjuda lösningar som skapar en bättre arbetsplats och hjälper företag att bli mer attraktiva arbetsgivare.

Läs mer

AceIQ söker fler konsulter!

Vi söker ständigt efter kompetens och just nu behöver vi fler konsulter och hoppas på att just du som läser detta kan vara vår nya medarbetare. Vi fortsätter […]

Läs mer