AceIQ först i Norden att fylla Citrix Specialistområden

Pressmeddelande
2015-06-18

Under våren har AceIQ utfört och klarat av fyra stycken olika praktiska tester från Citrix, som går under namnet Citrix Practicum. De har även uppnått alla de krav som krävs för att kunna titulera sig Citrix Specialist. AceIQ har därmed blivit det första företaget i Norden, samt tillhör den exklusiva gruppen i världen, att klara samtliga Citrix Specialist programmen genom att visa prov på största möjliga kompetens på de fyra olika proven.

Citrix Specialist kan nu AceIQ stolt titulera sig som, efter att ha klarat de fyra prov som ingår under namnet Citrix Practicum; ”Mobility Management”, ”Virtualization”, ”Networking for Data Center” och ”Networking for Apps and Mobile Security”. Specialistprogrammet från Citrix innebär en tydlig differentiering av Citrix partners, där det handlar om att visa vilka partners som innehar den specialistkompetens som krävs för att vara bland de främsta inom respektive område. För AceIQ innebär detta både fler affärsmöjligheter och tillväxtmöjligheter, då de är unika i landet med sin specialistkompetens. För befintliga och nya kunder till AceIQ innebär detta en tillgång till hög kompetens inom samtliga de områden som ingår i Citrix specialistprogram.

AceIQ uppfyller kraven för att bli Citrix Specialist genom att de innehar de certifieringar som krävts; de har klarat alla Practicum-tester, utfört de utbildningar som behövts, samt innehar kundvalideringar.

Vi brinner för att hela tiden utveckla företaget och våra anställda inom Citrix produktportfölj för att kunna serva och hjälpa våra kunder i deras utveckling av sina verksamheter. Vi har inte så långt efter vårt Platinum-partnerskap med Citrix blivit klart, även lyckats med den här bravuren, att vara den första i Norden, samt tillhör den första gruppen i världen att verkligen vara Citrix specialister, vilket är ett bevis på att vi arbetar och utvecklas i den riktning som vi vill, säger Håkan Andersson, VD AceIQ.

– Jag har haft förmånen att följa AceIQs grundare under deras Citrix-resa och jag är glad att se att de nu är bland världens första företag och Nordens första företag som har genomfört vårt specialistprogram. Detta är nog bara början av vad vi kommer se från detta drivna och snabbväxande svenska företag, Mark Templeton, CEO Citrix Systems Inc.

Presskontakt:

AceIQ AB
Håkan Andersson
+46 763184218

Nyheter

Nutanix: Revolutionerar IT för framtiden

Välkommen till en värld där IT blir en enkel resurs och där innovation möter effektivitet. Nutanix, ledande inom hyperkonvergerad infrastruktur, har skapat en banbrytande plattform som förändrar hur företag tänker kring sina IT-behov.

Läs mer

Press Release – ROL Intelligent Office och AceIQ ingår partnerskap

ROL Intelligent Office och AceIQ har inlett ett partnerskap i syfte att tillsammans erbjuda lösningar som skapar en bättre arbetsplats och hjälper företag att bli mer attraktiva arbetsgivare.

Läs mer

AceIQ söker fler konsulter!

Vi söker ständigt efter kompetens och just nu behöver vi fler konsulter och hoppas på att just du som läser detta kan vara vår nya medarbetare. Vi fortsätter […]

Läs mer